EKSKLUZIVNE SLIKE UNIŠTENOG AUTA ĐORĐA DAVIDA: Evo kako izgleda HAVARISANO VOZILO u kom je POKOSIO ženu! Da se naježiš (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako izgleda potpuno uništeno vozilo u kom je Đorđe David pokosio ženu na auto-putu!

EKSKLUZIVNE SLIKE UNIŠTENOG AUTA ĐORĐA DAVIDA: Evo kako izgleda HAVARISANO VOZILO u kom je POKOSIO ženu! Da se naježiš (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika

Poznati rok muzičar Đorđe David doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu na auto-putu Kumanovo - Granični prelaz Tabanovce u Severnoj Makedoniji, u kojoj je, nažalost, jedna osoba izgubila život. U ovom udesu učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo istaknutog pevača, a portal Republika vam sada donosi ekskluzivne fotografije rokerovog uništenog vozila.

Kako je istakao u nedavnoj izjavi za domaće medije, roker je prošao sa lakšim telesnim povredama, ali je usled nesreće pokosio ženu i usmrtio je, a zatim i sleteo sa auto-puta u šipražje, te tako potpuno havarisao svoj automobil "opel insignia".

Inače, na fotografijama se može videti da je prednji deo vozila potpuno uništen, dok je sa strane gotovo skroz ulubljen. Zadnji branik je takođe slupan, a i vrata na kolima su vidno oštećena. Šoferšajbna je razbijena, a delići stakla su rasuti svuda po sedištima.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Automobil Đorđa Davida

Nakon saobraćajne nesreće, Đorđe se obratio domaćim medijima kako bi otkrio detalje ove strašne nezgode, te priznao da je u trenutku nesreće udario osobu koja je šetala auto-putem. Međutim, kako je dobio informaciju iz Tužilaštva, neće odgovarati jer navodno ne snosi krivicu.

Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na tri kilometra od makedonske granice. Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit ipo posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - rekao je Đorđe, te dodao:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe David u svom "opelu insignia"

Moram da budem ovde, u Makedoniji. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz Tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu. Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao... Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bole

23.01.2024 11:23

Ovaj auto može da se popravi, jer ima delova i na otpadu i novih u prodavnici i to ne mora da košta puno. Medjutim oduzet život ženi niko ne može da vrati .

IVANJ

23.01.2024 13:20

Noć, magla, udes na auto putu, a on vozi propisanom brzinom koja je obeležena...da li to nešto govori...ili se opet svi prave ludim...zbog viših interesa???