NEKADAŠNJA NADA PARTIZANA STIGLA NA SENJAK: Marko Neđić dobio pojačanje superligaškog kalibra - prethodna polusezona se ne sme ponoviti! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.01.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor je potpisan do kraja aktuelne sezone.

NEKADAŠNJA NADA PARTIZANA STIGLA NA SENJAK: Marko Neđić dobio pojačanje superligaškog kalibra - prethodna polusezona se ne sme ponoviti! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri RFK Grafičara pripremaju se za nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije, a planovi svih u klubu sa Senjaka usmereni su ka plasmanu u plej-of fazu.

 

Iza popularnih "grafosa" je prilično turbulentna sezona tokom koje su ostvarili skor od šest pobeda, isto toliko remija i osam poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa 11. pozicije i ukupno 24 osvojena boda, tri koraka iza šabačke Mačve koja u ovom momentu driži osmu poziciju koja vodi u doigravanje za plasman u superligašku konkurenciju.

Kako bi do ostvarenja zacrtanih ciljeva i došli, rukovodstvo kluba je angažovalo dvadesetpetogodišnjef Filipa Markišića.

Reč je o igraču koji je ponikao u redovima beogradskog Partizana, a koji je prethodnih šest meseci proveo u pančevačkom Železničaru za koji je tokom prethodne polusezone zabeležio jedan nastup, a u susretu protiv Čukaričkog (2:2) na terenu je proveo deset minuta.

 

- Filip Markišić:

Datum rođenja: 19. april 1998. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: vezni fudbaler/defanzivni vezni

Igračka karijera: Partizan U-19 (Beograd), Brodarac (Novi Beograd), Radnički (Nova Pazova), Radnički 1923 (Kragujevac), Budućnost (Dobanovci), OFK Žarkovo (Beograd), Rad (Beograd), Železničar (Pančevo)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Markišić će imati u prolećnoj premijeri kada će izabranici trenera Marka Neđića na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" dočekati Inđiju Toyo Tires. Meč koji je zakazan za 24. februar daće odgovor na pitanje koji su krajnji dometi momaka u ljubičastoj sportskoj opremi u aktuelnoj sezoni.

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading