VEOMA JE ŽIVO U PODNOŽJU KOŠUTNJAKA: "Radnička klasa" sve je jača - kvartet je već stigao, a prava bomba se očekuje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.01.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za klupsko rukovodstvo zimskog odmora nema.

VEOMA JE ŽIVO U PODNOŽJU KOŠUTNJAKA: "Radnička klasa" sve je jača - kvartet je već stigao, a prava bomba se očekuje! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Miljakovac

Fudbaleri Miljakovca jesenji deo sezone u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B" okončali su na petoj poziciji sa šest bodova zaostatka u odnosu na lidera Palilulac i u nastavku takmičarske godine i borba za šampionski pehar ne izgleda nedostižno.

 

Popularna "radnička klasa" je ostvarila skor od pet pobeda, jednog remija i tri poraza, a kako bi što spremnije dočekali nastavak borbe za bodove, klupsko rukovodstvo uveliko radi na jačanju igračkog kadra.

Dres Miljakovca do sad su zadužila četvorice fudbalera.

Prva akvizicija jeste Pavle Zindović. Igra na poziciji štopera, a rođen je 1992. godine i u ekipi Rada je nosio kapitensku traku. Popularni Zinda je jedan od fudbalera od kojeg će se mnogo očekivati u nastavku sezone.

Luka Miličić takođe stiže u Miljakovac iz kluba sa Banjice. Rođen je 1992. godine i igra na poziciji štopera. Očekuje se da sa Zindovićem predstavlja neprobojni bedem pred golom "radničke klase".

 

Aleksa Bojčić je polivalentni igrač koji može odgovoriti zadacima na više pozicija u timu. Roćen je 1995. godine, a krase ga velika požrtvovanost i tačan pas.

Četvrto pojačanje Miljakovca jeste Ivan Nikolić poznatiji po nadimku Butros. Kako u klubu ističu krase ga kvaliteti jednog Totija i očekuje se da znanjem i iskustvom u mnogome pomogne ekipi u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Istovremeno, sportski sektor Miljakovca je najavio još jedan dolazni transfer koji će imati prefiks bombastičnog, ali za sada iz kluba nisu želeli da govore o detaljima dok su pregovori u toku i dok sve pojedinosti ne budu poznate.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove, u prolećnoj premijeri Miljakovac gostuje ekipi Resnika. Navedeni meč je zakazan za poslednji dan meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je pobedom plavo-belih rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading