ON ĆE BITI JEDNA OD UZDANICA NOVOG TRENERA: Izdanak Zvezdine omladinske škole, vodi "kamiondžije" ka tituli!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa novim snagama ulaze u nastavak borbe za titulu.

ON ĆE BITI JEDNA OD UZDANICA NOVOG TRENERA: Izdanak Zvezdine omladinske škole, vodi "kamiondžije" ka tituli!

Foto: Facebook.com/Petr Graonja

Fudbaleri pribojskog FAP-a jesenji deo sezone u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na drugoj poziciji sa pet bodova zaostatka u odnosu na lidera, čačanski Borac 1926.

 

Tokom većeg dela takmičenja popularne "kamiondžije" su bile lideri, a nakon što su prvog vikenda meseca oktobra slavili u velikom derbiju protiv "zebri" rezultatom 3:1, činilo se da su im širok otvorena vrata prvoligaškog karavana,.

Međutim, u poslednja dva prvenstvena kola FAP je iznenađujuće doživeo dva poraza (Sloga Požega 0:1 i Mladi radnik 1926 Požarevac 1:2) čime ne samo da su prepustili čelnu poziciju, već i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa značajnim bodovnim deficitom.

Usled svega navedenog agilno klupsko rukovodstvo je tokom zimske pauze imenovalo novog šefa stručnog štaba. Slaviša Kovačević će sa klupe pokušati da nadoknadi sve što je propušteno u 2023. godini, a zatim su usledila i igračka pojačanja.

U klub iz grada na obali Lima stigao je nekadašnji polaznik fudbalske škole Crvene zvezde, Petar Graonja.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem levom belu koji je prošao svu uzrasne kategorije aktuelnog srpskog šampiona, a iskustvo je sticao i u redovima RFK Grafičara.

 

- Petar Graonja:

Datum rođenja: 25. februar 2004. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Crvena zvezda U-15 (Beograd), Crvena zvezda U-16 (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), RFK Grafičar U-19 (Beograd)

Pored Graonje, dres "kamiondžija" u nastavku sezone nosiće i Nemanja Milunović doskorašnji kapiten Sloge iz Požege, kao i Luka Milovanović koji u Priboj stiže iz redova užičke GFK Slobode.

Sva trojica novajlija, priliku za debi u dresu "kamiondžija" imaće u prolećnoj premijeri kada će FAP gostovati u Ljubiću ekipi Poleta. Navedeni susret je zakazan za deseti dan meseca marta, a u prvom susretu dve ekipe FAP je slavio rezultatom 2:0.

 

+

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading