SA NJIM SE NAPADA VIŠI RANG TAKMIČENJA: On će klub uz podršku preko 3000 navijača sa tribina voditi u borbu za šampionski pehar!

Autor:

Sport

11.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dogovor je postignut.

SA NJIM SE NAPADA VIŠI RANG TAKMIČENJA: On će klub uz podršku preko 3000 navijača sa tribina voditi u borbu za šampionski pehar!

Foto: OFK Mihajlovac

Ove sezone gotovo preslikana situacija u okviru Srpske lige Zapad kao i prošle, vodi se bitka u dvoje za šampionski pehar, samo se ovoga puta "bore" Borac iz Čačka (koji je i prošle sezone bio kandidat) i FAP iz Priboja (prošlogodišnji trećeplasirani tim).

Republika

Tim iz Priboja vezao je par kola na liderskoj poziciji, igrači zajedno sa trenerom Dragišom Žunićem beležili su odlične rezultate, ali su pred  zimsku pauzu vezali dva poraza, što je uticalo na njihov plasman na tabeli nakon jesenjeg dela. FAP "zimuje" na drugom mestu, sa pet bodova zaostatka za liderom, Borcem iz Čačka.

Uprava je nakon jesenjeg dela prvenstva sporazumno raskinula ugovor sa dotadašnjim trenerom, zahvalila mu se na svemu što je učinio za klub, ali je doneta odluka da se na proleće krene sa novim trenerom. 

Danas su čelni ljudi kluba iz Priboja obavili promociji novog šefa stručnog štaba, i na mestu treneru promovisan je Slaviša Kovačević (57). U dosadašnjoj karijeri Kovačević je vodio Radnički iz Kragujevca, Budućnost iz Valjeva, Real (Podunavci) i Zlatibor.

Republika

Foto: FK FAP Priboj/printscreen

Novi trener

Poslednji angažman imao je u Zlatiboru, sa kojim je protekle jeseni u istom rangu stigao do plasmana na osmu poziciju na tabeli (18 osvojenih bodova). Zabeležen učinak na 15 jesenjih utakmica je 5-3-7.

Promocijom novog trenera, u dogovoru sa njim obelodanjen je i početak priprema, iste su zakazane za 22. januar u 13 časova, kada će biti prozivka i prvi trening.

Što se tiče promena u igračkom kadru, o tome će uprava naknadno obavestiti svoje simpatizere, cilj za ovu takmičarsku godinu je svima dobro poznat, a to je plasman u viši rang takmičenja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading