MENJAJU KLUB, ALI NE I LIGU: Dvojac iz Ravnog Sela stiže u redove jesenjeg šampiona!

Autor:

Sport

11.01.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni red će biti još jači na proleće.

MENJAJU KLUB, ALI NE I LIGU: Dvojac iz Ravnog Sela stiže u redove jesenjeg šampiona!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Na pola puta je tim iz Kucure do istorijskog plasman u Vojvođansku ligu, a da bi se titula jesenjeg prvaka potvrdila i na proleće, neophodna su pojačanja u igračkom kadru.

Republika

Jako je teško održati niz bez poraza, rivali u duel sa takvim timovima ulaze opušteno, bez pritiska, i to često može da bude "bonus" za njih, i da stignu do velikog iznenađanja protiv favorita. Serija fudbalera Iskre ove sezone u ligi je na 15 vezanih utakmica bez neuspeha, a da bi se održao visok nivo forme, uprava je odlučila da ojača igrački kadar.

Prelazni rok u Kucuri otvoren je dolaskom Damjana Grubaša, koji je "ostao nem" na ponude iz višeg ranga, i zadužio je opremu Iskre. Nakon njega u redove jesenjeg prvaka stigao je i Miljan Đurđevac, dok je pre par trenutaka potvrđen i dolazak dva nova igrača. 

Vezni red Iskre ojačan je dolaskom Milivoja Gadžića i Đorđa Bajčića, oba igrača stižu iz Ravnog Sela, nastupali su u istoj ligi protekle jeseni i neće im biti potreban period prilagođavanja. Gadžić (29) je dugogodišnji igrač Proletera, skoro 14 godina nastupa u opremi tog kluba, i jedan je od fudbalera koji jednim potezom pravi razliku na terenu.

Bajčić (28) je od 2019. godine u Ravnom Selu, takođe je reč o fudbaleru koji može odgovoriti zadacima na više pozicija u veznom redu. Upravo će konekcija Gadžić-Bajčić dosta unaprediti igru Iskre u nastavku sezone, i sigurno je da će njihov dolazak dosta značiti u pohodu na plasman u viši rang takmičenja.

Sva tri remija Iskra je zabeležila na gostovanjima, pa će ekipa na proleće imati prilike pred svojim navijačima da ispravi "kikseve", ali isto tako će biti i na iskušenjima na pojedinim gostovanjima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading