OZBILJAN TIM SE "SKLAPA" U KUCURI: Novo pojačanje iz višeg ranga je i zvanično potvrđeno!

Autor:

Sport

04.01.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler koji će na terenu dosta značiti na proleće.

OZBILJAN TIM SE "SKLAPA" U KUCURI: Novo pojačanje iz višeg ranga je i zvanično potvrđeno!

Foto: Shutterstock

Ozbiljno se priprema ekipa iz Kucure za drugi deo sezone, titula jesenjeg prvaka podigla je klupske ambicije na najviši mogući nivo, i sada iste treba ispratiti aktivnostima u zimskom prelaznom roku.

Republika

Jesenju titulu sastav Iskre osvojio je bez poraza, zabeležena su 12 trijumfa i tri remija, što je bilo dovoljno za bodovni saldo na koti 39, četiri više u odnosu na prvog pratioca. Dva puta je u dosadašnjoj istoriji ekipa pokušala da se domogne višeg ranga, oba puta preko baraža, ali nije bilo uspeha. Sada je tim na dobrom putu da "preskoči" baraž i da se direktno izbori za ispisivanje novih stranica klupske istorije. 

Da se u Kucuri "rađa" zdrava priča pokazuje i prvi dolazni transfer, o kojem smo pisali pre par dana. Damjan Gubaš je i pored ponuda iz višeg ranga odlučio da zaduži opremi Iskre, i da zajedno sa novim saigračima dovede tim do plasmana u viši rang takmičenja. Saradnja sa velikim brojem igrača iz aktuelnog igračkog kadra je produžena, i jako je bitno što će kostur ekipe ostati na okupu.

Republika

Foto: FK Iskra Kucura

U Kucuri je podrška uvek prisutna

Danas je potvrđeno i drugo zimsko pojačanje Iskre, reč je o Miljanu Đurđevcu (17), koji je prethodnih šest meseci branio boje Preporoda u višem rangu. Reč je o fudbaleru sa izrazitim ofanzivnim karakteristikama, koji je bio redovan član postave, trenutno 11. tima na tabeli na vojvođanskom Severu.

Đurđevac je mlad i jako talentovan fudbaler kome su trenutno prekopotrebni redovni seniorski minuti, u mlađim kategorijama nastupao je za CFK Vrbas i Spartak iz Subotice. Seniorski fudbal "osetio" je protekle jeseni u višem rangu.

Što se tiče daljih aktivnosti po pitanju transfera, iz Kucure je stigla informacija da neće biti velikih promena, i da će se ubrzo znati i da li je završen posao po pitanju dolaska novih fudbalera.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading