VOLIM ŽENE, ALI RASTURAM MUŠKARCE: Dajem im ono što žele, a evo ZAŠTO (FOTO)

Autor:

Lifestyle

17.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za četiri godine povući će se iz ovog posla.

VOLIM ŽENE, ALI RASTURAM MUŠKARCE: Dajem im ono što žele, a evo ZAŠTO (FOTO)

Foto: Instagram/mrdelgaty

Malik Delgati dolazi iz Kanade i ima 23 godine. On je zauzeo prvo mesto na platformi za odrasle, a njegov rad u pomenutoj industriji se isplatio. Sa 18 godina počeo je kao striper, a onda je tri godine kasnije prešao u industriju za odrasle. On je snimio oko 100 scena intimnog čina. Ipak, zanimljivo je da za sebe kaže da je heterosek*ualac, ali snima isključivo gej filmove. Takođe, za četiri godine planira da se povuče i da se ne bavi ovim poslom.

 - Znaš, ja sam strejt i oni (njegovi intimni partneri) su zaista srećni jer snimaju sa mnom, pa im dajem ono što žele. Rasturam ih - ističe Malik Delgati u jednom podkastu.

Na pitanje da li je 100 odsto strejt, on je kratko odgovorio. 

- Mogu ponekad da budem radoznao - komentarisao je on.

Foto: Instagram/mrdelgaty

Muškarac koji je u industriji za odrasle

Voditeljku je interesovalo kako uspeva da odvoji privatno i poslovno, s obzirom na to da snima filove gde se upražnjavaju intimni odnosi.

 - To je odvojeno. Kada odem na set, to je da rasturim muškarce... Nije isto kao u privatnom životu - jasna je zvezda filmova za odrasle, prenosi "Srbija danas".

Tvrdi da u vezama sa devojkom postoji više emocija.

 - Jedina stvar koju želim kada snimam video je da rasturim (kako bih) napravio najbolji mogući film za gej publiku - zaključuje Malik Delgati.

Zbog novca ušao je u pomenutu industruju kako bi mogao da se povuče u 27. godini i pokrene novi biznis, a koji ima veze sa građevinom. Isto, jedna od želja mu je da osnuje porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading