PROVERENI ŽENSKI TRIKOVI KOJI UVEK "PALE": Kako da osvojite baš svakog muškarca?

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

15.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Knjiga "Pravila", koju su napisale Elen Fajn i Šeri Šnajder, postigla je globalni uspeh zahvaljujući svojim strategijama i savetima za osvajanje muškaraca.

PROVERENI ŽENSKI TRIKOVI KOJI UVEK "PALE": Kako da osvojite baš svakog muškarca?

Foto: shutterstock

Na hiljade žena širom sveta javilo se sa svojim iskustvima, tvrdeći da im je primena deset trikova iz knjige pomogla da osvoje i zadrže svoje partnere.

1. Prostor za razmišljanje

Jedna od taktika koje su žene primenile jeste da nisu žurile sa odgovaranjem na pozive, čime su muškarcima dale do znanja da imaju i druge prioritete, ostavljajući im prostor za razmišljanje.

2. Doza misterioznosti

Odgovaranje na poruke kratko i jasno, održavajući dozu misterioznosti, takođe se pokazalo kao efikasna strategija.

3. Čekanje pre odgovora

Čekanje najmanje dva sata pre nego što se odgovori na prvu poruku takođe je bila jedna od taktika koja je privukla pažnju muškaraca.

Foto: Shutterstock

Kako da postanete velika zavodnica?

4. Nagrađivanje planiranja

Ignorisanje poruka koje sugerišu brze susrete, a nagrađivanje planiranja i organizacije, takođe je bila jedna od tehnika koja je imala pozitivan efekat.

5. Tajanstvenost na društvenim mrežama

Ostavljanje prostora za maštanje partneru tako što se ne otkriva previše na društvenim mrežama takođe je bila jedna od taktika koja je dala rezultate.

6. Disciplinovanost

Prestanak dopisivanja posle ponoći, kako bi se pokazala ozbiljnost i disciplina, takođe je bio jedan od načina kojim su žene zadržavale pažnju muškaraca.

7. Tajanstvenost na profilu

Ne zauzimanje previše prostora na muškarčevom profilu, zadržavajući dozu tajanstvenosti, takođe se pokazalo kao efikasna strategija.

8. Podsticanje susreta uživo

Ograničavanje dopisivanja tokom dana na 20 minuta, kako bi se podstakli susreti uživo, takođe se pokazalo kao jedan od načina za održavanje privlačnosti.

9. Umerena upotreba emotikona

Korišćenje emotikona umereno, izbegavajući da deluje previše napadno, takođe je bila jedna od tehnika koja je privlačila muškarce.

10. Balansiranje između prisustva i udaljavanja

Balansiranje između želje za prisustvom i udaljavanjem, kako bi se zadržala privlačnost, takođe se pokazalo kao efikasan pristup.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading