REČENICE KOJIH SE JAČI POL NAJVIŠE PLAŠI: Ako žena izgovori neku od ovih pet stvari, svaki muškarac će pobeći glavom bez obzira

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

22.04.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da, tačno je da je za opstanak veze neophodna dobra komunikacija, međutim, i ona može da se pretvori u problem.

REČENICE KOJIH SE JAČI POL NAJVIŠE PLAŠI: Ako žena izgovori neku od ovih pet stvari, svaki muškarac će pobeći glavom bez obzira

Foto: Shutterstock

Budući da je dokazano koliko muškarci zaista malo znaju o svojim partnerkama, sasvim je normalno što se jači pol plaši svih "sumnjivih" oblika komunikacije.

Psiholozi izdvajaju rečenice kojih se muškaraci užasavaju.

Moramo da razgovaramo

Iako zvuči kao šablon, ovo definitivno mora biti na prvom mestu jer ne postoji muškarac koji neće prebledeti kad ovo čuje, i njemu nije nimalo svejedno, jer on ne zna da li ćete pričati o raskidu veze ili o nekoj nebitnoj stvari za kupovinu.

Njene prijateljice znaju sve o vama

Kao i muškarci, i žene vole da sa prijateljicama pričaju o svom intimnom životu. Dame će to detaljno analizirati i tražiti savete jedna od druge, a nijedan muškarac ne voli da se javno priča o njegovim sposobnostima u krevetu.

Ti mene ne voliš

Za razliku od žena, muškarci su skloniji da govore delima, a ne rečima. Zato i ne podnose klasične ženske zamke poput konstatacije: Ti mene ne voliš" ili "da me voliš ti bi uradio...".

Naravno, kada muškarac pita partnerku da bude konkretnija i da mu kaže u čemu je problem, odgovor neće dobiti, bar ne jasan.

Foto: Shutterstock

Bezazlena komunikacija može da se pretvori u veliki problem

Prijatelji

Čest kamen spoticanja. Žene za drugarice biraju osobe sa kojima dele iste stavove i razmišljanja, dok muškarci neće ulaziti u dublju analizu čime se njihov drug bavi, sve dok imaju zajedničke aktivnosti i dobar odnos.

Ženske prigovore zbog prijatelja, muškarci doživljavaju kao veliku pretnju i pokušaj nametanja zabrane.

Stalno pominjanje problema iz prošlosti

Osim ako se ne radi o veoma važnoj stvari, muškarce izluđuje ovo stalno zvocanje i ponavljanje istih stvari. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading