VODITELJKA PINKA MOLILA MUŽA DA JE OSTAVI I UZME JOJ DECU! Razlog je BIZARAN, ovo nije smela da kaže!

Autor:

Zabava

22.04.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit izjava Milice Kon o braku!

VODITELJKA PINKA MOLILA MUŽA DA JE OSTAVI I UZME JOJ DECU! Razlog je BIZARAN, ovo nije smela da kaže!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Voditeljka Milica Kon nedavno je otkrila interesantnu anegdotu iz svog braka kada je reč o mršavljenju. Naime, izjavila je da je u jednom trenutku imala problem sa kilažom i da je zamolila svog supruga da se razvedu na šest meseci kako bi smršala. Ova neobična izjava privukla je pažnju javnosti, a Milica je istakla da je svoju želju za mršavljenjem iznela i u javnost iako ju je suprug upozorio da su takve ideje užasne.

- Kada sam u jednom trenutku imala problem sa kilažom, molila sam Marka da se razvedemo i da mi uzme decu. Rekla sam mu: "Molim te, Marko, da se razvedemo na šest meseci samo da smršam". Želela sam malo da propatim, malo da mi ne da decu, samo da smršam! On je na sve to odgovorio zaprepašćeno i rekao da su mi ideje užasne, pa da to ne govorim javno, ali evo, sada sam rekla - ispričala je ona nedavno.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica i Marko Kon

Takođe, voditeljka je nedavno govorila o podršci supruga u raznim životnim situacijama, istakavši da je njen suprug podržava čak i u "devojačkom" životu, te da je voljan da joj pruži finansijsku podršku kako bi izašla i provela se sa prijateljicama. 

- Verovale ili ne, mene suprug podržava u devojačkom životu! Kaže mi: "Kad ćeš ti da izađeš sa drugaricama malo?" Da mi pare, ja izađem, provedem se, napijem se i to je to. On zna da ću posle da budem dobra i poslušna - rekla je ona i dodala:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Kon voditeljka Pinka

- On meni daje tu slobodu... Sve nam finansira, ne neki drugi baja. Ma namazan je on. Kaže: "Ja ću sve da vam završim, rezervišem", pametno on to radi. Naš brak traje baš dugo, evo već 12 godina, a ja se osećam kao devojka!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading