NAŠA POZNATA GLUMICA U OTVORENM RANAMA: U zavojima prikovana za KREVET, otkriveno u kakvom je stanju (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se oporavlja od nimalo naivne nezgode!

NAŠA POZNATA GLUMICA U OTVORENM RANAMA: U zavojima prikovana za KREVET, otkriveno u kakvom je stanju (FOTO)

Foto: Instagram.com

Lepa glumica Nina Janković doživela je pravu dramu kada joj se vrelo ulje sa mladim krompirićima prosulo po nogama dok je boravila u prirodi sa porodicom i prijateljima. Ova nezgoda je rezultirala jakim opekotinama na nogama, zbog čega je morala hitno da bude prevezena u bolnicu gde joj je pružena medicinska pomoć.

Koliko je situacija za Ninu bila ozbiljna, svedoči činjenica da su njene noge već treću nedelju u zavojima. Na nedavno objavljenoj fotografiji, primetno je da je jedna noga već bez zavoja, otkrivajući rane koje i dalje zahtevaju pažljivu negu i lečenje. Očigledno je da glumica hrabro podnosi teško iskustvo i da se hrabro bori sa posledicama nezgode.

Nina Janković je okružena ljubavlju i podrškom svojih najbližih u ovim teškim trenucima. Njen suprug je bio uz nju tokom celog ovog perioda, pružajući joj neophodnu podršku i brigu. Takođe, porodica i prijatelji su joj pružili reči ohrabrenja i podrške dok se oporavlja od ove nezgode.

Republika

Foto: instagram.com/janxnina

Nina Janković nakon nezgode sa uljem

Uzimajući u obzir ozbiljnost povreda, jasno je da će Nina morati da prilagodi svoje profesionalne obaveze u narednom periodu. Očekuje se da će glumica, uprkos teškoćama sa kojima se suočava, hrabro i sa puno volje nastaviti sa svojim profesionalnim angažmanima čim joj zdravstveno stanje to dozvoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading