VREME JE ZA OZBILJNU SENIORSKU ULOGU: Komnenović se nakon godinu dana u redovima srpskoligaša vraća u opremu Jadrana!

Autor:

Sport

04.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi novajlija je stigao.

VREME JE ZA OZBILJNU SENIORSKU ULOGU: Komnenović se nakon godinu dana u redovima srpskoligaša vraća u opremu Jadrana!

Foto: FK Jadran Golubinci

U Golubincima se proteklog leta slavila šampionska titula i plasman u viši rang takmičenja, vratio se sastav Jadrana nakon dve godine u Vojvođansku ligu Jug

Republika

U novoj-staroj ligi Jadran je odigrao promenjivu jesen, ali je pred sam odlazak na zimsku pauzu upao u krizu rezultata, što je dovelo do serije od četiri utakmice bez trijumfa, tom prilikom je osvojen i samo jedan bod. Ekipa se trenutno nalazi na osmoj poziciji sa 20 osvojenih bodova, ali je tim na 13. mestu u ligi na samo dva boda zaostatka. 

Bodovni saldo ekipa u ligi je takav da će se na proleće "meriti" svaki bod, i da će svaki trijumf vredeti duplo, jer se i dalje ne zna na kojoj poziciji će biti "linija" zone ispadanja, pa svi timovi imaju plan da ojačaju igrački kadar za drugi deo sezone.

Prvo zimsko pojačanje Jadrana je Milan Komnenović (20) koji je novi-stari igrač. Komnenović je dete kluba, proveo je osam godina u njihovim redovima i tada je prošao sve mlađe kategorije, nakon čega je stigao i do prvog tima. Početkom kalendarske 2023. godine ovaj mladi fudbaler je odlučio da karijeru nastavi u Jedinstvu iz Stare Pazove, odakle se sada vraća u dobro poznatu sredinu.

Republika

Foto: FK Jadran Golubinci

Dobro poznato lice opet u dresu Jadrana

Komnenović je u prvom delu prošle godine redovno nastupao za omladinsku selekciju Jedinstva, dok proteklog proleća nije dobijao priliku da se izbori za svoje mesto u prvom timu. Za njegov dalji razvoj redovni minuti su mu preko potrebni, i iste će sigurno dobiti u opremi Jadrana. 

Prvo zimsko pojačanje u Golubincima može da odgovori zadacima na više ofanzivnih pozicija u timu, što ga svrstava u grupu rado viđenih fudbalera kod trenera, posebno što je reč o mladom igraču.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading