POVRATAK IZ ZONSKOG RANGA: Mladi i talentovani fudbaler se vodi izrekom "kod kuće je najlepše"!

Autor:

Sport

04.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treće zimsko pojačanje.

POVRATAK IZ ZONSKOG RANGA: Mladi i talentovani fudbaler se vodi izrekom "kod kuće je najlepše"!

Foto: FK Dunavac Grocka

Završio je jesenji deo Prve beogradske lige (grupa C) tim Dunavca sa pet vezanih trijumfa, što je dalo nadu svima u klubu da se na proleće bore za plasman u sam vrh tabele.

Republika

Zimsku pauzu tim iz Grocke provodi na četvrtoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 21, osam više ima lider, dok je baraž mesto udaljeno sedam bodova. Uprava kluba je krenula sa jačanjem igračkog kadra odmah nakon Nove godine. Marko Simeunović (34) je novi-stari igrač Dunavca, stigao je iz Sloge 1945 (Veliko Selo), dok je Ilija Dejanović (23), drugi novajlija, u prethodnom periodu bio član Budućnosti (Dobanovci).

Ubrzo je stigla i potvrda trećeg zimskog pojačanje u Grockoj, reč je o Aleksi Cvetkoviću (21), koji takođe spada u grupu povratnika. Cvetković je prve fudbalske korake napravio u Dunavcu, to je njegov matični klub, nakon toga branio je boje Zaklopače i Lokomotive, dok je prethodnih šest meseci bio član OFK Mladenovca.

Republika

Foto: FK Dunavac Grocka

Aleksa "kod kuće"

Protekle jeseni Cvetković je tri puta bio na terenu u okviru Beogradske zone, sva tri puta je bio u startnoj postavi i ukupno je sakupio 197 minuta. Novajlija u Grockoj ima status "bonus igrača", i može da odgovori zadacima na više pozicija u defanzivnoj liniji. 

Aleksa je protekle kalendarske godine nastupao u okviru zonskog ranga, to je pre svega bila velika škola za njega, i za njegov dalji napredak u karijeri. Sada će u Dunavcu imati prekopotrebne redovne minute za dalji razvoj, a sigurno je da će i klubu iz Grocke dosta značiti igrač njegovih karakteristika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading