PROMETNO U PANČEVU: Šest igrača je dobilo "čiste papire"!

Autor:

Sport

04.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plan za proleće je sada već svima dobro jasan.

PROMETNO U PANČEVU: Šest igrača je dobilo "čiste papire"!

Foto: FK Polet Nikinci

Sportski kolektiv Voje Gačić iz Pančeva zaista radi impresivno na svim nivoima, velika pažnja pridaje se gotovo svim selekcijama kluba.

Republika

U prethodnom periodu pisali smo dosta o jačanju igračkog kadra trenutno petoplasiranog tima Druge južnobanatske lige (grupa Zapad). Seniorski tim "miljenik" je Miodraga Gačića, prvog čoveka kluba, i upravo sa njim imamo izvanrednu saradnju, što dovodi do ekskluziva za naš portal. 

U dosadašnjem periodu dres Voje Gačić zadužili su Luka Rakonjac, Abdule Selvedin, Uroš Dakić, Nemanja Pejanović i Milan Puškaš. Što se tiče odlazaka, u druge klubove otišli su Dukovski i Živkov (Vojvodina Crepaja), Nika (BSK Bavanište), kuka (Jedinstvo Kačarevo), dok je od aktivnog igranja fudbala odustao Stojmirov.

Republika

Foto: FK Voja Gačić

Radno u Pančevu

Juče je klub saopštio da je dogovoren prekid saradnje sa Mališom Cvetkovićem, Rašom Gračaninom, Vukom Perićem, Bojanom Nešićem, Milanom Ostojićem i Andrejom Brdarskim. Povodom toga, prvi čovek kluba, Miodrag Gačić je za naš portal izjavio:

- Zahvaljujem se u ime našeg kluba igračima koji su nosili naš dres sa puno uspeha, bila mu je čast što su bili deo naše porodice. Možda nam se putevi ponovo ukrste u budućnosti. Plan za proleće jeste da imamo dosta drugačiji tim u odnosu na prvi deo sezone, već smo uradili dosta na tom planu, ali tu nije kraj. U završnim pregovorima smo sa još dva igrača i ako se kockice poklope bez dileme ćemo imati dosta jači sastav za drugi deo prvenstva. Cilj je da se obezbedi što pre opstanak, i da se kasnije posvetimo uigravanju igrača za sledeću sezonu u kojoj planiramo da napadnemo viši rang. 

Još jedan pokazatelj da se u Voji radi na odličan način jeste i to da su u seniorskom timu uglavnom deca iz omladinske škole, pored toga i kadeti se priključuju polako treninzima starijih igrača, što dodatno pomaže njihovom razvoju. Početak priprema je zakazan za 23. januar, i do tada će igrački kadar već biti skockan u velikoj meri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading