JAČA SE DEFANZIVNA LINIJA: U redovima jesenjeg prvaka promovisana su dva nova fudbalera!

Autor:

Sport

03.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava je ozbiljno shvatila prvo mesto.

JAČA SE DEFANZIVNA LINIJA: U redovima jesenjeg prvaka promovisana su dva nova fudbalera!

Foto: FK Dvorane

Pre šest godina ekipa Dvorane ispala je iz Gradske lige Kruševac, ali se u aktuelnom prvenstvu klub odlično snašao, i na dobrom je putu da se vrati u dobro poznatu sredinu.

Republika

Nakon osam odigranih jesenjih utakmica sastav Dvorane stigao je do titule jesenjeg prvaka, zabeležen je učinak od sedam trijumfa i jednog remija, što je bilo dovoljno za prvo mesto na tabeli. Prvi pratilac, i verovatno najveći konkurent za šampionski pehar nalazi se na tri boda zaostatka, i to je i jedini rival koji je uspeo da "otkine" bodove aktuelnom lideru.

Prednost jesenjeg prvaka na proleće jeste to što dočekuje prvog pratioca na svom terenu, ali se u klubu ništa ne prepušta slučaju, već se uveliko dogovaraju zimska pojačanja za nastavak sezone.                   

Prvo pojačanje u aktuelnom prelaznom roku je Dušan Civić (26) koji dolazi iz redova OFK Kaonika, u karijeri je još nastupao i za Zmajevac, Jastrebac (Veliki Šiljegovac), Ribare, Kruševac, Jedinstvo i Polet. Reč je o fudbaleru koji može odgovoriti zadacima na poziciji desnog beka, ali i zadnjeg veznog.

Vladan Vesić (31) drugo je zimsko pojačanje, on će sa Civićem deliti svlačionicu i na novoj adresi. Drugi novajlija ekipe Dvorane pokriva poziciju centralnog beka, u karijeri je još nastupao i za Budućnost, Zmajevac, Modricu, Jastrebac i Mladost.

Dva pojačanja iz višeg ranga dokaz su ambicija kluba za drugi deo prvenstva, titula jesenjeg prvaka je samo motivisala sve da se radi još jače tokom zimskog prelaznog roka, i da se na kraju slavi šampionski pehar. U narednom periodu se očekuje još novosti po pitanju dolaska.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading