POZIV IZ VIŠEG RANGA SE TEŠKO ODBIJA: Opremu Solida zamenili su za dres tima iz Višnjevca!

Autor:

Sport

03.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak tri igrača idu na istu adresu.

POZIV IZ VIŠEG RANGA SE TEŠKO ODBIJA: Opremu Solida zamenili su za dres tima iz Višnjevca!

Foto: Facebook.com/printscreen

Takmičio se tim iz Višnjevca uglavom u gradskoj ligi, ali je prošle sezone započeo epizodu u okviru PFL-a Subotice, i odlično se pokazao osvojivši četvrto mesto na tabeli.

Republika

I u aktuelnoj takmičarskoj godini ekipa pruža odlične partije, zimsku pauzu provodi na visokoj petoj poziciji na tabeli, sa učinkom od devet trijumfa, jednog remija i pet poraza. Kako bi sastav Udarnika zadržao visok plasman i na kraju sezone, uprava je krenula sa jačanjeg igračkog kadra.

Pisali smo pre Nove godine da je dogovoren dolazak Nenada Bursaća iz Kelebijske Šume i Stefana Simića iz Solida, sada je potvrđena saradnja sa još dva fudbalera, koja stižu iz iste sredine kao i Simić. 

Dušan Stanišić (28) nakon dve i po godine provedene u Solidu vraća se u dres Udarnika, odakle je i stigao u redove člana Gradske lige Subotice. Stanišić je u karijeri nastupao i za Lovćenca, i ovo će mu biti drugi mandat u Višnjevcu, prvi je trajao tačno dve sezone.

Nakon Stanišića i Simića, iz Solida u opremu Udarnika prešao je i Miloš Manojlović (26). Ovaj iskusni fudbaler je karijeru gradio u višim rangovima takmičenja, nastupao je za Bačku iz Subotice, Hajduk iz Kule, punoletstvo je stekao u opremi Spartaka iz Subotice, dok je u mlađim kategorijama bio i član OFK Beograda.

Ekipa Solida zimsku pauzu u nižem rangu provodi na deobi sedme pozicije na tabeli, odlaskom tri standardna fudbalera u Udarnik sigurno je da će uprava biti aktivna na tržištu, i da će pokušati da nadomesti njihov odlazak novim licima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading