ZADIVLJUJUĆE ZA SVE PRISUTNE: Premijerligaški fudbaler trenira na stadionu niželigaša - stiglo je i obećanje koje će obradovati sve navijače! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

03.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle jeseni nosio je kapitensku traku oko ruke na terenima Premijer lige.

ZADIVLJUJUĆE ZA SVE PRISUTNE: Premijerligaški fudbaler trenira na stadionu niželigaša - stiglo je i obećanje koje će obradovati sve navijače! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sremčica

Na snazi je zimska pauza na svim fudbalskim nivoima u našoj zemlji, isto važi i za pojedine lige u inostranstvu, što je dovelo do pauze koju pojedini fudbaleri provode u Srbiji.

Republika

Fudbalski klub Sremčica, bivši srpskoligaš i redovni učesnik Beogradske zone trenutno se takmiči u okviru Prve beogradske lige (grupa A). Zimsku pauzu ekipa provodi na drugoj poziciji na tabeli, zaostatak za liderom je samo jedan bod i na proleće se očekuje velika borba za mesta koja vode u viši rang takmičenja.

Ovih dana na stadionu u Sremčici trenira dobro poznato lice u našoj zemlji, ali i van granica iste. Igor Vujačić doskorašnji fudbaler Partizana, trenutno član Rubina iz Kazanja, i standardni reprezentativac Crne Gore održava formu na travnatoj podlozi člana Prve beogradske lige. Tim povodom iz kluba su se oglasili kratkim saopštenjem:

- Vujačić je zamolio predstavnike našeg kluba da trenira 2-3 dana, što smo mu sa zadovoljstvom odobrili, a kako dolikuje, dočekali smo ga na prvom treningu. Članovi uprave Peda i Cvele, kao i mlađani Stefan prisustvovali su treningu aktuelnog igrača Rubina, pored toga i veliki broj meštana je bilo pored terena. Zadivljujuće je bilo za sve prisutne kako Igor radi, a na kraju prijatnog ćaskanja posle treninga poželeo je sreću našoj Sremčici u borbi za tron i obećao da će kad tad zaigrati za klub iz rodnog mesta njegove supruge. Do tada, želimo svaku sreću i sve najbolje ovom skromnom momku u nastavku njegove, već sada, bogate i plodonosne karijere.

Samo Vujačićevo prisustvo za mališane iz Sremčice je "veliki događaj", ovaj stameni štoper je u prvom delu Premijer lige Rusije u pojedinim mečevima nosio i kapitensku traku oko ruke. 

Ekipa Sremčice prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju Borcu iz Ostružnice, utakmica je zakazana za deveti mart, a prvi duel završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading