"NEMA STAJANJA": Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra!

Autor:

Sport

02.01.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener će biti u "problemu" prilikom sastavljanja startnih 11.

"NEMA STAJANJA": Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra!

Foto: FK Polet Nikinci

Tim iz Šuljama zimsku pauzu u okviru GFL-a Sremska Mitrovica provodi na četvrtoj poziciji na tabeli, zaostatak za liderom je osam bodova, što je dostižno, imajući u vidu da je na proleće u opticaju 30 bodova. 

Republika

Nakon kraja jesenjeg dela prvenstva došlo je do promene šefa stručnog štaba, na klupu Napretka stigao je mladi i perspektivni trener, Mile Ćuruvija. Nakon toga uprava je pristupila i jačanju igračkog kadra, Jasmin Smajlović i Sava Vuković prva su zimska pojačanja u Šuljamu. 

Da su planovi za proleće veliki pokazuje i najnoviji potez uprave po pitanju igračkog kadra. Dušan Mađarovski i Vladimir Karolić zvanično su dogovrena pojačanja, i oni će se od starta priprema staviti na raspolaganje treneru Ćuruviji.

Mađarovski (22) igra na poziciji špica, reč je o mladom fudbaleru koji je željan dokazivanja i koji je u karijeri nastupao za Srem (S. Mitrovica), Hajduk iz Divoša, Mitros (S. Mitrovica), LSK (Laćarak) i Borac (Martinci) odakle i stiže u Šuljam. Dušan je projektovan za "udarnu iglu" u nastavku prvenstva, može se čuti iz prethodnih sredina da je napadač "gladan golova" i to je ono što je baš potrebno Napretku.

Republika

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Radno u Šuljamu

Karolić (24) je fudbaler koji takođe pokriva pozicije u napadu, ali se on bolje snalazi na bočnim mestima u napadu. Reč je o fudbaleru koga krasi velika brzina, borbenost i odlična leva noga. U karijeri je još nastupao za LSK (Laćarak), Graničar (Kuzmin) i Mitros, sada je vreme za novi izazov.

Po dosdašnjim aktivnostima u prelaznom roku može se videti da Napredak planira da se na proleće "pobije" za svaki bod, i da ostvari što bliže priđe vrhu tabele, kako bi bio u konkurenciji za plasman u viši rang.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading