ONI SU SLOBODNI U IZBORU NOVE SREDINE: Uprava je potvrdila da pet fudbalera ima "čiste papire"!

Autor:

Sport

02.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se na obe strane prelaznog roka.

ONI SU SLOBODNI U IZBORU NOVE SREDINE: Uprava je potvrdila da pet fudbalera ima "čiste papire"!

Foto: FK Hajduk Beška

Vratio se nakon četiri godine tim iz Beške u Vojvođansku ligu, a po svemu prikazanom tokom jesenjeg dela, ekipa će se u istom zadržati i u narednom periodu.

Republika

Zimsku pauzu sastav Hajduka provodi na petoj poziciji na tabeli sa 22 osvojena boda. Učinak od sedam trijumfa, isto toliko poraza, uz jedan remi bio je dovoljan za plasman u gornji deo lige, što je svakako zadovoljavajuće, imajući u vidu da je reč o novajliji u ovom društvu.

Tokom zimske pauze doći će do određenih izmena u igračkom kadru Hajduka, što se tiče pojačanja, uprava je promovisala četiri nova fudbalera. Miloš Ćalić, Miloš Đorđević, Kristijan Sahurić i Svetozar Arsenin stigli su u Bešku.

Pre par dana potvrđen je rastanak sa pet dosadašnjih fudbalera, Andrej Brtka (20), Miljan Mrđenović (25), Nikola Novevski (23), Marković Miloš (37) i Aleksa Savić (19) slobodni su u izboru nove sredine. Klub se tom prilikom oglasio saopštenjem:

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Veliki posao radi uprava

- Hteli bi da se zahvalimo momcima koji nisu više deo našeg kluba, drago nam je što su bili deo ovog projekta i svojim igrama i požrtvovanjem su pomogli da se klub nađe gde se trenutno nalazi. Želimo im prvenstveno puno zdravlja i uspeha, kako na sportskim tako i na privatnim karijerama, nadamo se da će nam se putevi opet ukrstiti. 

Bilans dosadašnjih aktivnosti po pitanju odlaska i dolaska igrača je trenutno "na nuli", u narednom periodu se očekuje promocija novih pojačanja za nastavak prvenstva. Sastav Hajduka prolećni deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv Jedinstva iz Rumenke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading