POJAČANJE ZA VIŠI RANG: Drmanović je spreman da se podredi timu i da pomogne na sve načine!

Autor:

Sport

02.01.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak koji će sigurno biti glavna figura ekipe na proleće.

POJAČANJE ZA VIŠI RANG: Drmanović je spreman da se podredi timu i da pomogne na sve načine!

Foto: FK Gorki Glušci

Očekuje se na proleće da trenutno dva prvoplasirana tima Opštinske lige Bogatić vode veliku bitku za plasman u viši rang takmičenja. Sastav Gorkog zimsku pauzu provodi na drugom mestu, ali će na proleće "pojuriti" šampionski pehar.

Republika

Uprava Gorkog je do sada dogovorila dva pojačanja, Janko Rakić i Milan Vujanić zadužili su opremu kluba, dok je ovih dana promovisan i treći novajlija. Uroš Drmanović (28) nakon šest meseci provedenih u redovima Baira iz Bogatića odlučio je da promeni sredinu i već je dogovorio sve uslove sa čelnim ljudima. 

Drmanović je za naš portal povodom dolaska u opremu Gorkog izjavio:

- Pričao sam sa ljudima iz uprave duži vremenski period o transferu, video sam da nisu samo "prazna priča", već da stvarno žele da dođem u njihove redove. Poznajem deo igračak koji trenutno nastupaju, znamo se i van terena, i zato sam odlučio da im se pridružim. Mislim da imamo šanse da uđemo u viši rang i nadam se da ću im pomoći na tom putu. 

Republika

Foto: FK Gorki Glušci

Drmanović treći novajlija

Uroš je uglavnom igraju na poziciji desnog beka, ali može da odgovori zadacima na više mesta na terenu. U novom klubu je spreman da se prilagodi zahtevima trenera, i da pruži svoj maksimum na terenu. U karijeri Drmanović je pored Baira bio i član Radnika iz Glogovca i Stojana Lazarca iz Sovljaka. 

Protekle jeseni novajlija Gorkog je uglavnom ulazio sa klupe u Bairu, ali je i pored toga zabeležio tri pogotka i zaista je bio pravo osveženje prilikom ulaska u igru. Njegov sada već bivši tim zimsku pauzu u višem rangu provodi na visokoj trećoj poziciji na tabeli.

BONUS VIDEO: 

 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading