ČETVRTI NOVAJLIJA JE STIGAO: Mlad i perspektivan fudbaler željan dokazivanja zadužio je opremu Proletera!

Autor:

Sport

02.01.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da pokaže svoj pun potencijal.

ČETVRTI NOVAJLIJA JE STIGAO: Mlad i perspektivan fudbaler željan dokazivanja zadužio je opremu Proletera!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Novogodišnja euforija polako prolazi, čelni ljudi klubova se vraćaju aktivnostima aktuelnim za ovaj period godine, a to je prelazni rok.

Republika

U Ravnom Selu rezultati nisu na nivou prošlogodišnjih, i iz tog razloga se radi uveliko na jačanju igračkog kadra. Dogovoren je povratak Radomana Roganovića i Branislava Zbućnovića, dok je uprava potvrdila i dogovorenu saradnju sa Sinišom Zeljićem

Četvrti novajlija u redovima Proletera je Luka Savić (20) koji nakon šest meseci provedenih u dresu Naše Zvezde (Silbaš) stiže u Ravno Selo. Radi se o fudbaleru koji je prve ozbiljnije korake napravio u Vojvodini iz Novog Sada, kasnije je nastupao i za Budućnost (Gložan), Mladost iz Bačkog Petrovca i Maglić. 

Republika

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Luka Savić

Protekle jeseni ekipa Naše Zvezde stigla je do plasmana na šesto mesto u okviru Opštinske lige Bačka Palanka, ali je Savić samo jednom bio u protokolu za utakmicu, međutim tada nije nastupio. Pre toga je u dresu Maglića bio redovan u veznom redu, gde se najbolje i snalazi na terenu. 

Nakon defanzivne i napadačke linije, uprava je ojačala i vezni red, osnovni cilj bio je da se osveže pozicije na svim delovima terena, i to je sada ispunjeno. Sada se može očekivati potraga za igračem koji će praviti razliku jednim potezom, i koji može biti "džoker" za mečeve u kojima ekipa ne uspeva da stigne do gola. 

Prolećni deo prvenstva ekipa otvara u Ravnom Selu protiv Sente, prvi duel ova dva tima završen je remijem, rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading