"VEOMA SMO ENTUZIJASTIČNI U VEZI SA PLANOM RASTA!" Vučić iz Kotora: Ovo će nam pomoći da se približimo EU i doneće koristi regionu

Autor:

Vesti

16.05.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sa učesnicima samita Zapadnog Balkana i Evropske unije "Jedan region - zajednička vizija" u Kotoru.

"VEOMA SMO ENTUZIJASTIČNI U VEZI SA PLANOM RASTA!" Vučić iz Kotora: Ovo će nam pomoći da se približimo EU i doneće koristi regionu

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić učestvuje danas na Samitu Zapadnog Balkana i Evropske unije, "Jedan region - zajednička vizija" u Kotoru.

"Veoma smo entuzijastični u vezi sa Planom rasta, a ovakav izmenjeni pristup otvorio je mnoge dobre prilike za sve nas na Zapadnom Balkanu. Nismo razgovarali o velikim političkim pitanjima, već o životnom standardu građana i razvoju ekonomije zemalja u regionu. Ovo će nam pomoći da se približimo Evropskoj uniji i doneti mnoge koristi celom regionu", napisao je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram nalogu.

Podsetimo, sa predsednikom Vučićem u delegaciji je i ministar finansija Siniša Mali i ministarka za evropske integracije Tanja Miščević. Zvaničnici iz regiona, predstavnici EU i Sjedinjenih Američkih Država razmatraju danas Plan rasta za Zapadni Balkan.

To je treći regionalni samit lidera Zapadnog Balkana koji se održava u poslednjih nekoliko meseci. Prethodna dva održala su se u Tirani i Skoplju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (23)

Loading
Ada

16.05.2024 11:50

Plan rasta i razvoja je prioritet za Srbiju.

Nebojša

16.05.2024 11:59

Dobri su ovakvi sastanci, pošto vode ka jačanju međusobne saradnje i očuvanju mira na balkanu.

Ana

16.05.2024 12:11

Smatram da će plan rasta dodatno unaprediti kvalitet života građana.

Jovana

16.05.2024 12:29

Srbija ce brzo dostici zacrtani nivo rasta.