OČERUPALI KOMŠIJE: Lider doveo dvojicu fudbalera iz tabora velikog rivala - u borbu za titulu crveno-beli ulaze osetno pojačani! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jednim udarcem ubili su dve muve".

OČERUPALI KOMŠIJE: Lider doveo dvojicu fudbalera iz tabora velikog rivala - u borbu za titulu crveno-beli ulaze osetno pojačani! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Budućnost Parage

Rastojanje između Paraga i Ratkova iznosi nešto više od devet kilometara, a ekipe Budućnosti iz Paraga i Radničkog 1918 iz Ratkova dele tri pozicije na tabeli Područne fudbalske lige Sombor.

 

Fudbalski klub Budućnost Parage je prvi deo šampionata okončao na liderskoj poziciji sa skorom od 11 pobeda, tri remija i jednim porazom i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa bodom više u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu Kulpina iz istoimenog mesta.

Zimsku pauzu u Paragama koriste i za jačanje igračkog kadra. Prvo pojačanje jeste iskusni tridesetčetvorogodišnji napadač Srđan Vuković koji je u redove crveno-belih stigao iz somborskog Radničkog, a klub je obelodanio da su još dva parafa na ugovor stavljena.

Novi članovi lidera PFL Sombor postali su Marko Nedeljković i Nenad Petković, a interesantno je napomenuti da obojica u Parage stižu iz redova jednog od najvećih konkurenata za visok plasman, ekipe Radničkog 1918 iz Ratkova.

 

Kako se može naslutiti nakon uvodna tri zimska transfera, može se očekivati da će u Parage stići još neka akvizicija čime će Budućnost imati daleko jači sastav pred odlučujuće borbe za šampionski pehar.

Kada je reč o nastavku šampionata, u prvom prolećnom kolu ekipa Budućnosti iz Parage na svom stadionu dočekuje imenjaka iz Mladenova. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom crveno-belih rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading