DETONACIJA U NOVOJ GODINI: Nekadašnji fudbaler Reala i Atletika obukao opremu crno-belih boja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.01.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi zimski transfer i to kakav...

DETONACIJA U NOVOJ GODINI: Nekadašnji fudbaler Reala i Atletika obukao opremu crno-belih boja!

Foto: FK Gornje Sinkovce

Fudbalski klub Gornje Sinkovce iza sebe nema preterano uspešnu polusezonu u okviru Gradske lige Leskovac.

 

Crno-beli su tokom devet jesenjih prvenstvenih mečeva zabeležili svega dva trijumfa i uz sedam poraza, sa šest osvojenih bodova zauzimaju preptoslednju devetu poziciju na tabeli leskovačke gradske lige.

Ekipa se nalazi daleko od vrha tabele, ali niko u klupskim strukturama i ne pomišlja da crno-beli u nastavku šampionata neće zabeležiti daleko bolja ostvarenja na zelenom tepihu, a u tom cilju angažovano je i prvo zimsko pojčanje.

Reč je o iskusnom napadaču Perici Stojkoviću koji je tokom bogate karijere nastupao i za klubove slavnih imena Real i Atletiko, ali ne onih iz španske prestonice, već iz Donje Jajine.

Foto: FK Gornje Sinkovce

Prvo pojačanje crno-belih - Perica Stojković

 

Tim povodom klub se navijačima obratio kratkim saopštenjem:

- Prvo pojačanje za narednu polusezonu i pre početka prelaznog roka, jeste iskusni napadač Perica Stojković koji dolazi kao slobodan igrač - stoji na početku saopštenja, a zati mse dodaje:

- Perica je svoju karijeru počeo u Jedinstvu iz Grdelice, da bi kasnije branio boje klubova kao što su Real, Atletiko, Omladinac Donje Sinkovce i Radnik Šišince. Ovakav tip igrača je nedostajao našem timu, a verujemo da će se brzo uklopiti i želimo mu da što je više moguće trese mreže protivnika.

Priliku za debi u dresu novog kluba Stojković će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Gornjeg Sinkovca dočekati leskovački Građanski 2023. Prvi ovosezonski duel dve ekipe oknčan je ubedljivim trijumfom Građanskog 2023 rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading