BRAĆA JELIĆ OPET ZAJEDNO: Uprava kluba ne planira da odustane od borbe za viši rang!

Autor:

Sport

02.01.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi novajlija je promovisan.

BRAĆA JELIĆ OPET ZAJEDNO: Uprava kluba ne planira da odustane od borbe za viši rang!

Foto: FK Srbobran

Igrao se u Srbobranu poslednjih godina uglavnom zonski rang takmičenja, čak je isti i osvojen u sezoni 17/18, ali se ekipa nije takmičila u srpskolišgakom karavnu, već je "sišla" u PFL, gde se i trenutno nalazi.

Republika

Zimsku pauzu sastav iz Srbobrana provodi na trećoj poziciji na tabeli, učinak od devet trijumfa, četiri remija i dva poraza bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 31. Jesenji prvak je na 38 bodova, dok je mesto koje vodi u baraž za viši rang na četiri boda manje. Ozbiljne planove klub ima za nastavak prvenstva, niko ne planira da olako odustane od borbe za najviši plasman i pored bodovnog zaostatka.

Što se tiče igračkog kadra, isti je ojačan povratkom Dejana Zorića, koji je nakon četiri nepune godine odlučio da opet zaduži opremu Srbobrana. Drugi novajlija u trećeplasiranom timu PFL-a Subotice je Martin Jelić (21). 

Jelić je defanzivni fudbaler koji je prethodnu polusezonu proveo u redovima OFK Bečeja, u čijem je dresu nastupao u okviru Srpske lige Vojvodine. U karijeri Martin je još brnaio boje Vrbasa, Sente, Vojvodine iz Bačkog Gradišta, dok je bio aktivan i na parketu u opremi KMF Bečeja.

Republika

Foto: FK Srbobran

Martin Jelić

Dolaskom Martina, braća Jelić će ponovo nastupati u istom dresu, jer je njegov rođeni brat Davor, već u Srbobranu. On je leta 2022. godine stigao u klub, i sada će imati prilike da opet brane iste boje, kao što je to bilo i u Vojvodini iz Bačkog Gradišta.

U predstojećim danima se može očekivati još novosti po pitanju igračkog kadra, uprava cilja viši rang, i pokušaće da ojača tim kako bi stigli do zacrtanih ciljeva na proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading