DRUGI MANDAT DOGOVOREN NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Sastav Srbobrana ojačan je dolaskom dobro poznatog lica!

Autor:

Sport

14.12.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorića raduje povratak.

DRUGI MANDAT DOGOVOREN NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Sastav Srbobrana ojačan je dolaskom dobro poznatog lica!

Foto: Privatna arhiva Dejana Zorića

Bivši srpskoligaš proveo je u poslednjih 15-tak godina i određeni period u Vojvođanskoj ligi, ali trenutno igra svoju treću vezanu sezonu u okviru PFL-a Subotica.

Republika

Prošle godine tim Srbobrana završio je prvenstvo na petoj poziciji na tabeli, dok je u aktuelnoj sezoni zabeležen još bolji rezultat. Ekipa zimsku pauzu sa učinkom od devet trijumfa, četiri remija i dva poraza provodi na trećoj poziciji, sa osam bodova zaostatka za liderom, odnosno četiri u odnosu na drugo mesto, koje vodi u baraž za viši rang.

Što se tiče igračkog kadra i predstojećeg prelaznog roka, stigla je informacija o jednom dolaznom transferu. Dejan Zorić (24) se nakon nepune četiri godine vraća u Srbobran, i ponovo oblači njihov dres, tada je sa ekipom nastupao sa velikim uspehom u Srpskoj ligi Vojvodina.

Republika

Foto: Privatna arhiva Dejana Zorića

Zorić opet u Srbobranu

Najnovija akvizicija Srbobrana je za naš portal povodom transfera rekao:

- Drago mi je da sam postigao dogovor sa ekipom iz Srbobrana, stigao sam u tim koji je visoko plasiran, koji ima lepe ambicije i nadam se da ću opravdati očekivanja. Cilj je svima jasan, nadam se da ću sa novim saigračima pomoći da klub stigne do plasmana u viši rang.

Zorić je protekle dve i po godine branio boje Sutjeske iz Bačkog Dobro Polja, pre toga je bio i član OFK Vrbasa, a u karijeri je još igrao za Voždovac i Internacional iz Beograda. Dejan je u ovogodišnjem duelu njegovog bivšeg i sada već sadašnjeg kluba na terenu proveo 60 minuta, taj meč je završen bez pogodaka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading