JERKOVIĆ NASTAVLJA MISIJU: Jedan od najkvalitetnijih igrača u Sremskoj ligi je pružio ruku upravi!

Autor:

Sport

13.12.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na obostrano zadovoljstvo kluba i fudbalera, kao i svih saigrača.

JERKOVIĆ NASTAVLJA MISIJU: Jedan od najkvalitetnijih igrača u Sremskoj ligi je pružio ruku upravi!

Foto: FK Polet Novi Karlovci

Čelni ljudi kluba iz Novih Karlovaca jasno su postavili cilj odmah nakon kraja jesenjeg dela prvenstva. Pre bilo kakvih dolaznih transfera, seli su za pregovarački sto sa igračima kojima je isticala saradnja, i sa kojima je cilj bio da se ista nastavi.

Republika

Provereni golgeter Marko Savić i pored ponuda od drugih klubova, odlučio je da nosi dres Poleta i na proleće, njegovim stopama krenuo je i čuvar mreže, Vukašin Petković, a poslednji u nizu, koji je produžio saradnju bio je Aleksandar Sokolović.

Nastavila je uprava sa pregovorima u vezi produžetka saradnje, i ubrzo je stigla nova potvrda iz Novih Karlovaca, po pitanju opstanka na istoj adresi. Milan Jerković (37) stigao je u toku letnjeg prelaznog roka kao najveće pojačanje, i slobodno možemo reći da je opravdao uloženo. Već na debij u dresu Poleta postigao je gol, i pokazao je da će igra ekipe u mnogome zavisiti upravo od njegovih partija.

 

 

Osim što se pokazao odlično na terenu, popularni "Jera" je zadužen i za dobru atmosferu u timu, a to mu posebno ide dobro u toku popularnog trećeg poluvremena. Tokom proleća se očekuju njegove još bolje partije, period prilagođavanja gotovo da nije bio potreban Jerkoviću, ali sada dosta bolje poznaje tim i saigrače, što samo može dovesti do boljitka.

Jerković je u karijeri uglavnom nastupao za klubove iz Inđije, Stare Pazove i okoline, pre Poleta, bio je član Jadrana (Golubinci), Železničara iz Inđije, Sloge (Voganj)... Njegovim produžetkom saradnje rešeno je još jedno bitno pitanje za prolećni deo prvenstva, a sigurno da njegov ostanak raduje i sve saigrače.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading