POVRATAK MILJENIKA PUBLIKE: Vasić se vraća svojoj "kući"!

Autor:

Sport

14.12.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer koji će obradovati sve navijače.

POVRATAK MILJENIKA PUBLIKE: Vasić se vraća svojoj "kući"!

Foto: FK Polet Nikinci

Klub iz Nikinaca i pored toga što zimski prelazni rok i dalje nije zvanično počeo, radi na promenama u igračkom kadru.

Republika

Što se tiče dosadašnjih novajlija, stigao je Goran Đurović (Partizan Vitojevci), Marko Antonić (Hrtkovci), Marko Obrovac (Hrtkovci) i Željko Radović (Partizan Vitojevci). Što se tiče odlazaka, za sada je jedini papire zatražio Milan Petković, koji će karijeru nastaviti u redovima Partizana iz Vitojevaca. 

Uprava kluba navijače je obradovala novim dolaskom, nakon nekoliko sezona koje je proveo na strani, u klub se ponosno vraća Dejan Vasić (29). Popularni Vaske poznat je kao miljenik publike, u svom prvom mandatu je uglavom ulazi sa klupe, ali je uvek unosio neophodnu energiju.

Vasić je za naš portal povodom ponovnog pristupanja Poletu poručio:

- Dobijao sam više puta poziv da se vratim, ali se nisu neke kockice poklopile, igrao sam u Neradinu i Šuljamu, i tu sam imao šampionske ambicije, ali nam nije išlo kao što sam mislio. Privuklo me to što Nikinci igraju viši rang, što mi je delimično bitno zbog samog kvaliteta lige i rivala. 

Vasić je proteklih šest meseci bio član Napredka 2021 iz Šuljama, dok je pre toga godinu dana nosio dres Vojvodine iz Neradina. Opremu Poleta nosio je od 2010. do 2022. godine, i ovo će biti njegov drugi mandat na dobro poznatoj adresi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading