VREME JE ZA NOVU EPIZODU, NAKON 15 GODINA: Popularni "brzonogi Zmaj" se vraća u klub za koji je nastupao kao tinejdžer!

Autor:

Sport

08.12.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otišao je kao golobradi mladić, vraća se kao formirani fudbaler.

VREME JE ZA NOVU EPIZODU, NAKON 15 GODINA: Popularni "brzonogi Zmaj" se vraća u klub za koji je nastupao kao tinejdžer!

Foto: Privatna arhiva Željka Radovića

Tim iz Nikinaca je u prošlogodišnjoj povratničkoj sezoni u Međuopštinsku ligu Srem stigao do plasamana na petu poziciju, igre u aktuelnom prvenstvu su nešto slabije, što je nateralo upravo da se aktivira na transfer pijaci.

Republika

Polet će zimsku pauzu provesti na osmoj poziciji sa 19 osvojenih bodova, učinak od pet trijumfa, četiri remija i isto toliko poraza je solidna, ali se svakako cilja gornji deo tabele. Uprava je već obelodanila dolazak tri igrača u sastav iz Nikinaca, dok je jedan fudbaler napustio njihove redove.

Najnovije pojačanje Poleta za nastavak sezone je Željko Radović (36), reč je o iskusnom fudbaleru koji pokriva gotovo sve pozicije u zadnjoj liniji, ali se zbog karakteristične brzine uglavnom nalazi na poziciji levog beka. Radović se vraća u Nikinac nakon dugih 15 godina, u prvom mandatu je došao kao tinejdžer, a sada je već formiran fudbaler.

Radović je u karijeri nastupao za veliki broj klubova, uglavnom u petom rangu takmičenja, dolazi iz redova Partizana (Vitojevci), a za naš portal je povodom novog mandata u Poletu poručio:

- Odlučio sam se pored nekoliko klubova ipak za Polet. Razlozi su jasni u startu bili svima, tu su bili moji tinejdžerski dani i evo povratak posle dugih 15-ak godina. S obzirom da znam kako Nikinčani to rade, motivisalo me što su mladi ljudi preuzeli klub, tu je trener sa kojim sam sarađivao nekoliko sezona i par mojih bivših saigrača iz prethodnog kluba, tako da se nisam mnogo dvoumio,što bi rekli dogovor u dve reči. 

Sada već bivši fudbaler crno-belih je o ambicijama za prolećni deo prvenstva rekao:

- Smatram da dolaskom kako svojim tako i drugih budućih saigrača, Polet može mnogo da uradi naravno uz sve te momke koji su ostali u klubu tokom predstojeće polusezone, nadamo se dobrom plasmanu.  

Prometno je u Nikincima ovih dana, uprava vredno radi kako bi i pre zvaničnog otvaranja zimskog prelaznog roka odradili veliki posao, i kako bi se tada samo "puštali papiri".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading