MENJA TIM, ALI NE I LIGU: Mladi defanzivni fudbaler napustio je redove "fenjeraša" na tabeli!

Autor:

Sport

08.12.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov u karijeri.

MENJA TIM, ALI NE I LIGU: Mladi defanzivni fudbaler napustio je redove "fenjeraša" na tabeli!

Foto: Instagram.com/printscreen

Jesenji deo prvenstva Opštinske lige Sopot završen je pre nešto malo manje od mesec dana, igrači se nalaze sada na odmoru, ali se to ne može reći za uprave klubova, koje rade na jačanju igračkog kadra. 

Republika

Situacija u gornjem delu tabele je zanimljiva, veliki broj klubova konkuriše za najviši plasman, dok su se na dnu tabele izdvojila dva tima, Stojnik i Popović, i upravo je između ova dva sastava izvršen i prvi zvanični transfer u ligi.

Marko Jovanović (20), stud odbrane Stojnika odlučio je da vreme za rastanak. Jovanović je bio član ekipe proteklih šest meseci, ceo tim nije bio u najboljoj formi, pa je osvojen samo jedan bod na 10 ligaških mečeva, i to je možda jedan od razloga njegovog odlaska.

 

 

Mladi i perpspektivni defanzivni fudbaler je već pronašao i novi angažman, Jovanović ostaje u ligi, ali će promeniti dres od starta prolećnog dela, nosiće opremu pretposlednjeg tima na tabeli. Sastav Popovića je takođe u nešto slabijoj formi tokom jesenjeg dela, jedini poraz je zabeležen upravo protiv Stojnika, dok su na to dodata i dva remija što je dovoljno za pet osvojenih bodova.

U predstojećim danima se može očekivati dosta novih lica kako u Stojniku, tako i u ekipi Popovića, plasman na tabeli nije zadovoljavajući i iz tog razloga će se uprave pobrinuti da se igrači kadar ojača za bolje rezultate na proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading