POTPIS VREDAN PAŽNJE: Povratak u crveno-beli dres koji raduje sve u klubu!

Autor:

Sport

08.12.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje za otvaranje prelaznog roka.

POTPIS VREDAN PAŽNJE: Povratak u crveno-beli dres koji raduje sve u klubu!

Foto: Facebook.com

Započeo je bivši prvoligaš svoju drugu vezanu sezonu u Srpskoj ligi Beograd, uprava Sinđelića je pre početka aktuelnog prvenstva na klupu tima postavila Milana Ćuluma (39), što je u nekoj meri dovelo do promene pristupa igri.

Republika

Crveno-beli zimsku pauzu u srpskoligaškom karavnu provode na deobi 11. pozicije sa 15 osvojenih bodova, učinak od četiri trijumfa, tri remija i osam poraza bio je dovoljan za plasman u donji deo tabele trenutno, ali se već uveliko spema tim za prolećni deo.

Zimski prelazni rok zvanično još nije počeo, ali je već dogovoren prvi novajlija, dres Sinđelića će nakon godinu dana opet obući Milan Spasić (32). Reč je o iskusnom veznom fudbaleru koji je proteklih šest meseci branio boje Šumadije iz Šopića. U pozamašnoj karijeri između ostalog nosio je opremu Lokomotive, Zemuna, Crvene zvezde (MML), 1. Maja iz Rume, IMT-a i mnogih drugih klubova.

Republika

Foto: FK Sinđelić Beograd

Ćulum i Spasić

Trener beograđana, Milan Ćulum je za naš portal povodom dolaska prvog novajlije poručio:

- Spasić je igrač koji je već bio u klubu, i svi smo hteli da ga opet vidimo u našoj opremi, reč je o iskusnom igraču koji ima dosta znanja i verujemo da može da pomogne našem mladom sastavu. Hoću da napomenem da je Milan imao jače finansijske ponude, ali je odlučio da se vrati u Sinđelić, poklopile su se ambicije i on je osetio trenutak da je vreme da se vrati. 

Po dosadašnjoj formi, ekipu Sinđelića na proleće očekuje borba za opstanak, koja bi, ukoliko bi se vezali dobri rezultati od starta drugog dela prvenstva, trajala jako kratko, jer bi se tim već pozicionirao na sredinu tabele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading