ZADOVOLJAVAJUĆI PLASMAN: Sloga iz Kaone održava visok nivo igre već tri godine za redom!

Autor:

Sport

08.12.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda je vreme i za podizanje lestvice uspeha?

ZADOVOLJAVAJUĆI PLASMAN: Sloga iz Kaone održava visok nivo igre već tri godine za redom!

Foto: FK Sloga Kaona

Dugogodišnji učesnik Opštinske lige Lučani i prvak iste za sezonu 21/22, tim iz Kaone, odlično se snalazi u okružnom rangu već dve godine.

Republika

Fudbaleri Sloge zimsku pauzu provode na sedmoj poziciji sa 28 osvojenih bodova, učinak od devet trijumfa, jednog remija i pet poraza bio je dovoljan za sredinu tabele. Odlično je ekipa ušla u sezonu, učinak nakon 2/3 odigranih utakmica je bio i više nego dobar, tim iz Kaone je bio na četiri boda zaostatka za liderom tada, ali je pred kraj jesnjeg dela slabijom formom pokvario plasman.

Većina mečeva Sloge završava se sa malim brojem golova, postavka igrača je takva da se i igra jako čvrsto, mrežu rivala su tresli u 27 navrata, dok je njihov golman savladan u 17 situacija. U oba parametra ekipa se nalazi na sredini tabele po učinku.

Republika

Foto: FK Sloga Kaona

Ekipa Sloge iz Kaone

Zanimljiv statistički podatak nakon prvog dela prvenstva jeste da je Sloga jedan od boljih "gostiju", sastav iz Kaone je sa sedam gostovanja doneo 15 bodova, i po tom paramteru nalazi se u samom vrhu tabele. Da su zabeležni i nešto bolji rezultati pred svojim navijačima, plasman na tabeli bi sigurno bio znatno bolji.

Pred igračima je sada odmor, zaostatak za liderom je deset bodova, ali niko u klubu ne razmišlja o tome. Cilj je da se ekipa održi u gornjem delu tabele, i da se na proleće zabeleže još bolji rezultati. Prelazni rok je pred vratima, pa s tim u vezi se mogu očekivati i određene promene u igračkom kadru Sloge.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading