PROFESIONALNI KOLEKCIONARI TROFEJA: Nakon šampionskog pehara i trijumfa u kupu, stigle su i jesenje lovorike - Dudovica sanja najlepše snove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde su stali u prethodnoj, nastavili su i u aktuelnoj sezoni.

PROFESIONALNI KOLEKCIONARI TROFEJA: Nakon šampionskog pehara i trijumfa u kupu, stigle su i jesenje lovorike - Dudovica sanja najlepše snove!

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Fudbaleri OFK Budućnosti iz Dudovice trijumfalno su okončali jesen u oviru Beogradske zone i pored činjenice da su debitantni u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Prethodnu takmičarsku godinu sportski kolektiv iz Dudovice završio je sa šampionskim peharom u okviru Prve beogradske lige - grupa B, a jesenju polusezonu okončali su sa skorom od deset pobeda, tri remija i dva poraza, što je bilo dovoljno da nastavak takmičenja dočekaju sa najbolje startne pozicije sa dva koraka prednosti u odnosu na Komgrap i četiri u odnosu na KFK Ravnu Goru Barajevo.

O svemu što je klub učinio u prethodnom periodu govorio je Mića Milošević:

- Zadržali smo postojeći sastav, model igre nismo menjali, samo je nadograđen tokom uspelih priprema, fizičkom spremom. Prvenstvo je pokazalo da iskusna ekipa ima kvalitet za sam vrh tabele. Jaka odbrana predvođena Nikolićem, kapitenom Đorđevićem, Marjanovićem. Gligorićem, srednji red sa najboljim vezistima Jankovićem, Lukićem, Soldatovićem, i ofnzivna linija sa Stevančevićem, Markovićem i Radovanovićem, predstavljaju garanciju da možemo ponoviti berićetnu jesen. Čvrstinom pozadi, pokretljivošću veznog reda, cilj je bio ne primiti a pod obavezu dati gol. Taj model se pokazao uspešnim i plodotvornim - istakao je u razgovoru za "Srbijasport.net" sportski direktor OFK Budućnosti iz Dudovice.

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Trofejna sala sve je punija

 

Treba posebno napomenuti da je ekipa iz Dudovice pored prošlosezonskog pehara u petom rangu srpskog klupskog fudbala, stigla i do trofeja u Kupu Lazarevca, tako da se već sada može govoriti o timu koji gde god da se pojavi, osvaja trofeje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading