ZVEZDA IMA ZAMENU ZA OMRIJA GLAZERA: On se nameće kao rešenje - poznata je i visina obeštećenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li Zvezda u prolećni deo šampionata ući sa ovim čuvarom mreže?

ZVEZDA IMA ZAMENU ZA OMRIJA GLAZERA: On se nameće kao rešenje - poznata je i visina obeštećenja!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju aktuelnu polusezonu u kojoj su pored obaveza na domaćoj sceni, učestvovali i u grupnoj fazi Lige šampiona u kojoj su takmičenje, u rezultatskom smislu, okončali nakon pet mečeva, tako da će susret šeste runde protiv Mančester sitija imati "revijalni karakter".

 

Jedan od onih koji su obeležili Zvezdinu jesen jeste golman Omri Glazer koji je svojim intervencijama već skrenuo pažnju inostranih emisara. Uveliko se priča o ponudi koju je srpski šampion dobio za izraelskog čuvara mreže od strane francuskog Remsa i ostaje da se vidi u narednim nedeljama da li će rukovodstvo aktuelnog srpskog šampiona, pozitivno na nju odgovoriti.

Istovremno, mđu pristalicama crveno-belih psotavlja se pitanje ko bi u slučaju Glazerovog odlaska, bio prvo rešenje na gol liniji. Iako zvaničnih izjašnjavanja za sada nema, čini se da moguće rešenje dolazi iz domaćeg fudbala i to iz mesta Dragosinjci koje se nalazi u okviru grada Kraljeva.

Tamošnji Fudbalski klub Jedinstvo takmiči se u okviru Gradske lige Kraljevo - grupa Morava, a kako su istakli na svojoj zvaničnoj Instagram stranici, njihov čuvar mreže Srđan Nastasović, jedan je od kandidata za Glazerovog naslednika na poziciji "Zvezdine jedinice".

Foto: FK Jedinstvo Dragosinjci

Iz Jedinstva na veliku scenu - Srđan Nastasović

 

Klub je obavestio javnost da će Crvena zvezda, ukoliko želi da angažuje njihovog čuvara mreže, morati da plati i obeštećenje koje, kako su istakli, iznosi deset gajbi piva!

Naravno, u pitanju je šala i dobar marketinški potez ekipe Jedinstva koje je prvi deo šampionata okončalo na šestoj poziciji Gradske lige Kraljevo - grupa Morava sa skorom od pet pobeda, jednog remija i četiri poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading