GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Od njega se mnogo očekuje - nekadašnji trener Crvene zvezde se vratio u "srpsku Atinu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa nije prepušteno slučaju i klub iz "srpske Atine" je brzo reagovao...

GORUĆE PITANJE JE REŠENO: Od njega se mnogo očekuje - nekadašnji trener Crvene zvezde se vratio u "srpsku Atinu"!

Foto: OFK Slavija Novi Sad

Fudbaleri novosadske OFK Slavije jesenji deo šampionata u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na 14. poziciji i potpuno je jasno da ekipu u nastavku takmičenja očekuje borba za ospatanak u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Međutim, start aktuelne takmičarske godine nije davao nagoveštaje da će ekipa zimu dočekati u opasnoj zoni. Crveno-plavi su u uvodnih šest mečeva zabeležili četiri trijumfa i po jedan remi i poraz i činilo se čak da "salajka" može ući i u ravnopravnu borbu za vrh tabele.

Kraj meseca septembra donosi potpuni rezultatski pad. OFK Slavija je u devet mečeva zabeležila čak osam poraza, jedina pobeda zabeležena je 8. oktobra u 9. kolu protiv Jadrana iz Golubinaca rezultatom 2:0 i Novosađani su se našli na mestu na kojem dočekuju nastavak sezone.

Usled svega navedenog doneta je odluka o sporazumnom raskidu saradnje sa trenerom Bobanom Dašićem, a kako ekipa ne bi bila dugo "obezglavljena", rukovodstvo kluba je po hitnom postupku imenovalo novog šefa stručnog štaba.

Reč je o Đorđu Bojiću trenereu bogatog iskustva koji je veliki trag ostavio u OFK Bački iz Bačke Palanke u kojoj je bio fudbaler, a kasnije i pomoćni trener, a takođe je kao šef stručnog štaba radio u novosadskom Kabelu, ČSK Pivari iz Čelareva, Crvenoj zvezdi iz Novog Sada i vukovarskoj Vuteks Slogi.

Foto: OFK Slavija Novi Sad

Sad već bivši strateg Novosađana - Boban Dašić

 

Borbu za opstanak u četvrtom rangu srpskog fudbala Novosađani nastavljaju na proleće, a premijerni meč će imati u Beočinu gde će se trećeg dana meseca marta 2024. godine sastati sa poslednjeplasiranim Cementom, ekipom koja je na startu nedavno okončane jeseni slavila u Novom Sadu minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading