KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Saradnja sa trenerom je okončana - borbu za šampionski pehar nastaviće sa novim šefom stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađujuća odluka...

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Saradnja sa trenerom je okončana - borbu za šampionski pehar nastaviće sa novim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika prethodne sezone u okviru Vojvođanske lige Jug, u konkurenciji GFK Slovena iz Rume i Železničara iz Inđije nisu uspeli da se izbore za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Vojvodina, ali se čini da bi narednog proleća mogli da ostvare ono što je propušteno u prvoj polovini 2023. godine.

 

Jesenji deo šampionata plavo-beli su okončali na drugoj poziciji sa skorom od 11 pobeda, tri remija i jednog poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa svega korakom zaostatka u odnosu na lidera Hajduk iz Divoša.

Sastav iz Donjeg Tovarnika imao je lepu priliku da se u poslednjoj takmičarskoj rundi ove jeseni izbori i za jesenje lovorike. Međutim, fudbaleri Slobode su kod kuće remizirali sa trećeplasiranim Jedinstvom iz Rumenke (2:2) i nisu iskoristili kiks Hajduka koji je u Veterniku ispustio dva boda odigravši samo 1:1.

I pored sjajnih ostvarenja ekipa Slobode će u nastavak takmičenja ući sa novim šefom stručnog štaba. Naime, saradnja ekipe iz Donjeg Tovarnika i trenera Miloša Đokića je okončana. Razlozi preikida saradnje nisu objavljeni, ali je potpuno jasno da će rukovodstvo morati brzo da reaguje kako bi pronašlo Đokićevog naslednika koji će voditi ekipu utabanim stazama uspeha.

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Slaviće se ponovo u Donjem Tovarniku

 

Prvo prolećno iskušenje Sloboda će imati drugog dana meseca marta 2024. godine kada će na svom terenu dočekati ekipu Mladosti iz Bačkog Jarka. Nekadašnji superligaš je veliki dužnik sastava iz Donjeg Tovarnika, s obzirom da su na startu ovosezonskog takmičenja savladali Slobodu rezultatom 2:0, što je ujedno bio i jedini neuspeh plavo-belih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading