NA RASPOLAGANJU ĆE IMATI SVE ŠTO IM TREBA: Srpskoligaš sa leve obale Dunava u nastavak sezone ulazi sa jasnim ambicijama - OPSTANAK JE PRIORITET!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.12.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadovoljstvo vlada u Sportskom centru "Tibor i Dragan".

NA RASPOLAGANJU ĆE IMATI SVE ŠTO IM TREBA: Srpskoligaš sa leve obale Dunava u nastavak sezone ulazi sa jasnim ambicijama - OPSTANAK JE PRIORITET!

Foto: FK PKB Padinska skela

Fudbaleri PKB-a iz Padinske Skele kao šampioni Beogradske zone u sezoni 2022/23 izborili su se povratak u beogradsku grupu srpskoligaškog karavana nakon više od jedne decenije.

 

Pram očekivanju, viši stepen takmičenja doneo je znatno veća iskušenja. Ekipa je jesenji deo šampionata okončala sa skorom pet pobeda, četiri remija i šest poraza što je bilo dovoljno za osmu poziciju.

Svoje utiske o tek okončanom prvom delu takmičarske 2023/24 godine sumirao je sportski direktor kluba Stefan Stanišić:

- Ovo je veliki uspeh za nas  s obzirom da istu okosnicu tima držimo još od Prve beogradske lige. Na početk usezone imali smo samo trojicu fudbalera sa srpskoligaškim iskustvom, ali i pored toga niko nas nije nadigrao i mogli smo da osvojimo još šest, sedam bodova. Protiv obrenovačkog Radničkog smo imali 1:1 na poluvremenu, a na kraju izgubili. Nadigrali smo Studentski grad, ali smo iz sopstvenih grešaka primili tri pogotka, a žao mi je i što je duel sa Brodarcem okončan bez golova.

Foto: FK PKB Padinska skela

PKB ima jasne planove za proleće

 

Tokom prvog dela šampionata klub je izvršio promenu šefa stručnog štaba. Kakvi su planovi u tom pogledu?

- Sa Nebojšom Đurićem idemo po nove pobede na proleće. Za sada ima odličan učinak od tri pobede, jednog remija i poraza. On će polovinom januara prozvati ekipu.

Plan priprema je jasan:

- Momci će od starta priprema na raspolaganju imati halu i teren sa veštačkom travom. Verovatno ćemo ići i na pripreme. Prošli put smo bili u Krupnju, a sada planiramo Kučevo. Kako nam fali srpskoligaško iskustvo gledaćemo da se pojačamo u svim linijama tima. Cilj je da ostanemo u ovom rangu takmičenja u koje smo se vratili nakon decenije u nižim ligama - zaključio je u razgovoru za "Sportski žurnal" Stefan Stanišić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading