KORAK NAPRED U KARIJERI: Talentovani defanzivac nakon šest meseci napušta ekipu Budućnosti!

Autor:

Sport

02.01.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak o kojem svi imaju samo reči hvale.

KORAK NAPRED U KARIJERI: Talentovani defanzivac nakon šest meseci napušta ekipu Budućnosti!

Foto: Privatna arhiva Nemanje Pavićevića

Radi se u Savinom Selu (FK Budućnost) odlično sa mlađim kategorijama, a kao dokaz toga je sigurno i transfer koji je obelodanjen pre par trenutaka.

Republika

Već šest vezanih sezona ekipa Bajše takmiči se u okviru Vojvođanske lige Sever, i uglavnom se na kraju takmičarske godine tim plasira u gornji deo tabele. Trenutno se sastav Bajše nalazi na petoj poziciji sa 27 osvojenih bodova, osam manje u odnosu na jesenjeg prvaka.

Pre par sati stigla je potvrda iz Savinog Sela o transferu jednog njihovog igrača u redovima Bajše, reč je o Nemanji Pavićeviću (17). Popularni "Pavi" proteklih šest meseci bio je član Budućnosti, pre toga je nastupao za OFK Vrbas i TSC iz Bačke Topole. Mladi i perspektivni štoper je povodom transfera za naš portal poručio:

- Želim da se pre svega zahvalim treneru Petru Kovaču, kao i svim mojim sada već bivšim saigračima na letošnjem prijemu, kao i periodu tokom jesenjeg dela prvenstva. Osećao sam kao da sam "njihov", imao sam podršku na svakom koraku i proveo sam jako lep period u Savinom Selu. 

O ovom transferu oglasili su se i iz redova Budućnosti, gde imaju samo reči hvale za svog sada već bivšeg igrača:

- Paviju hvala za borbu bez kompromisa koju je pružio tokom nedavno završene polusezone. Reč je o vaspitanom i kulturnom dečku, koji je neverovatno radan i vredan, i koji zaslužuje samo najbolje.  

Pavićević je u dresu OFK Vrbasa odigrao prve seniorske minute, ali je pravu i redovnu priliku dobio upravo u redovima Budućnosti proteklih šest meseci, gde je napredovao i taj napredak su uvideli i iz višeg ranga, konkretno iz ekipe Bajše.

BONUS VIDEO: 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading