NE POMAŽU NI PONUDE IZ VIŠEG RANGA: "Domaći poziv" se ne odbija, posebno kada je na talonu i borba za pehar!

Autor:

Sport

02.01.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Transfer bomba"!

NE POMAŽU NI PONUDE IZ VIŠEG RANGA: "Domaći poziv" se ne odbija, posebno kada je na talonu i borba za pehar!

Foto: FK Iskra Kucura

Sanjaju se u Kucuri veliki snovi ove zime, a kao osnova istih je sigurno plasman Iskre nakon prvog dela prvenstva.

Republika

Ekipa zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji PFL-a Subotice, učinak od 12 trijumfa i tri remija, bez poraza bio je dovoljan za 38 osvojenih bodova. Drugoplasirani sastav Tomislavci ima četiri boda manje, dok je trećeplasirani tim na tabeli udaljen dodatna četiri boda od jesenjeg prvaka.

Dva puta je fudbalski klub Iskra igrao baraž za plasman u Vojvođansku ligu, ali oba puta nije bio uspešan. Sada je tim iz Kucure plasmanom stigao na pola puta do istorijskog plasmana, i s tim u vezi se i vuku određeni potezi po pitanju igračkog kadra.

Prva informacija koja je stigla za vreme zimske pauze jeste produžetak saradnje sa par fudbalera, uprava je obelodanila da će Damir Macizenski, Dragan Komazec, Boris Bodonji, Danilo Janković, Lazar Milovanović i Zoran Subotić nositi opremu Iskre i u drugom delu sezone. Što se tiče pojačanja, za sada je promovisan jedan fudbaler.

Republika

Foto: FK Iskra Kucura

Druženje igrača i navijača Iskre

Damjan Gubaš (34) nakon šest meseci provedenih u dresu Hercegovca iz Gajdobre odlučio je da je vreme za promenu sredine, i on će karijeru nastaviti u Kucuri. Iskusni defanzivac je i pored mnogobrojnih ponuda iz zonskog ranga odlučio da zaduži opremu Iskre i da sa novim saigračima stigne do cilja, tj. do šampionskog pehara.

Gubaš pored štoperske pozicije, može odgovoriti i zadacima na mestu zadnjeg veznog. U karijeri je pored Gajdobre, nastupao i za Mladost iz Turije u dva mandata, kao i Iskru iz Kucure, pa će ovo biti njegova treće epizoda na novoj-staroj adresi.

U predstojećem periodu se po najavama iz kluba može se očekivati još jedan, eventualno dva nova igrača. Tim koji je tokom jeseni stigao do liderske pozicije ostaje na okupu, i isti će biti minimalno izmenjen za proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading