KAKAV DEDA, TAKAV UNUK: Pižon stiže da pomogne klubu da se plasira u viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

02.01.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler koji zna kako se osvaja pehar.

KAKAV DEDA, TAKAV UNUK: Pižon stiže da pomogne klubu da se plasira u viši rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva Miloša Pavlovića

Sastav Zeka nalazi se na "pola trke" za plasman u Sremsku ligu, i trenutnu pauzu ekipa provodi na drugoj poziciji na tabeli. Veliki broj bodova je u opticaju na proleće, ništa trenutno nije sigurno i zato se u Ravnju uveliko radi na jačanju igračkog kadra.

Republika

Opremu Zeka od kraja jesenjeg dela prvenstva obukli su Dragoslav Čupić (LSK Laćarak - golman)Mladen Ilić (Budućnost Salaš Noćajski - defanzivac)Nemanja Jurišić (Hajduk Stanko - defanzivac) i Petar Majstorović koji je stigao iz redova Srema (Sremska Rača) i koji zauzima mesto u samom špicu napada

Peti novajlija u Ravnju promovisan je pre par sati, reč je o Milošu Pavloviću - "Pižonu" (30), koji stiže iz opreme Borca (Radenković), gde je proveo proteklu kalendarsku godinu. Pavlović je od starta aktuelne sezone šest puta izašao na teren, odigrao je susret između bivšeg i sadašnjeg kluba, i tada je postigao i gol.

Novo zimsko pojačanje Zeka se najbolje snalazi na poziciji desnog krila, pored Borca u karijeri je nastupao za Podrinje (Mačvanska Mitrovica), Budućnost (Salaš Noćajski) i Srem iz Sremske Mitrovice. Popularni Pižon je za naš portal povodom transfera poručio:

- Cilj je da se plasiramo u viši rang takmičenja, to je glavni razlog zašto sam odlučio da promenim sredinu. Dobro sam upoznat sa klubom, moj deda je pored igračkih, ovde provodio i trenerske dane, i nadam se da ćemo ispuniti cilj za ovu sezonu. 

Po dosadašnjim pojačanjima, uprava kluba je odradila odličan posao, u predstojećem periodu će se verovatno "baciti" fokus na vezni red, gde se očekuje "sveža krv" u pohodu na što bolji plasman na proleće.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading