ODRŽANA JE IZBORNA SKUPŠTINA: Klub je dobio novo rukovodstvo - ciljevi za ovu sezonu ostaju isti!

Autor:

Sport

02.01.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novu stranicu klupske istorije.

ODRŽANA JE IZBORNA SKUPŠTINA: Klub je dobio novo rukovodstvo - ciljevi za ovu sezonu ostaju isti!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši zonaš iz Kovina trenutno se takmiči u Opštinskoj ligi Pančevo-Kovin-Kovačica-Opovo, ali je nakon jesenjeg dela prvenstva jedan od kandidata za promenu ranga.

Republika

Zimsku pauzu sastav Kolonije provodi na drugoj poziciji na tabeli sa jednim bodom zaostatka za liderom, ali uz meč manje u odnosu na njega. Do poslednjeg kola jesenjeg dela ekipa je držala prvo mesto, ali je upravo u duelu sa Slavijom zabeležen poraz, i tada je tim iz Kovačice stigao do zvanja jesenjeg prvaka.

U poslednjoj deceniji klub je od Vojvođanske lige Istok stigao do opštinskog ranga, uglavnom se ekipa nalazila u Drugoj južnobanatskoj ligi, ali je pre tri godine stigla do ispadanja iz iste. 

Republika

Foto: FK Kolonija Kovin

Izborna skupština

Par dana pre nove kalendarske godine održana je skupština fudbalskog kluba Kolonija iz Kovina, i tada je izabrano novo rukovodstvo. Jednoglasnom odlukom na mesto predsednika izabran je Dragan Birtašević, on je tom prilikom za svoje najbliže saradnike izabrao Petra Majstorovića (podpredsednik), Aleksandra Kirilova (sportski direktor) i Milana Birtašević koji će biti sekretar. Tu su još i Nenad Laković, Davor Stojanović, Milan Laković i Davor Albu, koji će biti na raspolaganju upravi.

Sa novim ljudima klub će pokušati da na proleće za početak izbori plasman u viši rang takmičenja, ali će se raditi i na svim drugim poljima u okviru sportskog kolektiva Kolonije. Trenutno je vreme praznika, ali se nakon istih mogu očekivati novosti prvenstveno po pitanju igračkog kadra i novajlija.

BONUS VIDEO: 


  
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading