TRILING POJAČANJA ZA USPEŠNIJE PROLEĆE: Vremena za odmor u Šidu nema!

Autor:

Sport

03.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proverena imena.

TRILING POJAČANJA ZA USPEŠNIJE PROLEĆE: Vremena za odmor u Šidu nema!

Foto: Shutterstock

Igrao se u Šidu uglavnom srpskoligaški fudbal, ali se poslednje tri godine ekipe Radničkog takmiči u okviru Vojvođanske lige Jug.

Republika

Zimsku pauzu ekipa provodi na 13. poziciji sa 18 osvojenih bodova, šestoplasirani tim je u udaljen samo tri boda, što znači da je mala razlika između "donjeg i gornjeg doma", pa je svaki bod jako bitan. Na proleće će Radnički pre svega pokušati da se "odlepi" što dalje od potencijalne zone ispadanja.

Vojin Josić (23) prvi je novajlija Radničkog, reč je o napadaču koji je u mlađim kategorijama bio član Partizana i Brodarca, kasnije je seniorske minute sakupljao u dresu Budućnosti (Dobanovci), Sremcu (Deč), dok je poslednji angažman imao u Šumadincu iz Bečmena. 

Drugo zimsko pojačanje kluba je Stefan Vuković (30), dobro poznato lice na Vojvođanskim terenima. Nakon epizoda u Slogi iz Erdevika i Donjem Sremu (Pečinci), odlučio je da se vrati u svoj matični tim. Vuković je zasigurno jedan od najpouzdanijih fudbalera koji igra na mestu odbrane u zonskom rangu takmičenja. Svojim iskustvom će mnogo doprineti boljim rezultatima na proleće.

David Rukavina (22) još jedan prekaljeni igrač zonske lige, koji i pored "mladog CV-ija" ima veliko iskustvo. Rukavina je prethodnih šest meseci branio boje Hajduka iz Divoša, u karijeri je još bio član Sloge iz Erdevika i Donjeg Srema.

Otvorili su čelni ljudi Radničkog prelazni rok sa tri odlična fudbalera, pre svega reč je o dobro poznatim licima, igračima sa iskustvom igranja u aktuelnom rangu takmičenja, i sigurno je da će njihovo prisustvo na proleće dosta značiti u Šidu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading