NOVU GODINU OTVARAJU SA "DVA POKLONA": Promovisani fudbaleri koji bi bili pojačanja i klubovima iz jačih rangova takmičenja!

Autor:

Sport

03.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao uprave.

NOVU GODINU OTVARAJU SA "DVA POKLONA": Promovisani fudbaleri koji bi bili pojačanja i klubovima iz jačih rangova takmičenja!

Foto: Facebook.com

U Grockoj "stanuje" jedan od najstarijih i najvećih amaterskih fudbalskih klubova Beograda, reč je o Dunavcu koji se u poslednje vreme takmiči u okviru Prve beogradske lige (grupa C). 

Republika

Sastav Dunavca zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji na tabeli, učinak od sedam trijumfa i četiri poraza, bez remija bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 21. Ekipa je u odličnoj formi završila jesenji deo prvenstva, napravljen je niz od pet vezanih pobeda, što je u mnogome doprinelo boljem plasmanu.

Uprava kluba radi na jačanju igračkog kadra za nastavak prvenstva, ovih dana promovisana su dva nova fudbalera. Marko Simeunović (34) nosio je dres Dunavca u periodu od 2016. do 2021. godine, i sada se vraća u tim iz Grocke. U prethodnom periodu bio je član Sloge 1945 iz Velikog Sela, pre toga i Borca 1932 iz Ralje, dok je aktivan i na parketu gde trenutno nastupa za KMF Smederevo.

Drugo pojačanje Dunavca je Ilija Dejanović (23), reč je o mladom i perspektivnom fudbaleru koji pokriva pozicije u veznom redu. Dejanović iza sebe ima zavidno srpskoligaško i internacionalno iskustvo, prethodne dve i po godine u našoj zemlji nastupao je za Budućnost (Dobanovci). Ponikao je u Radu gde je prošao sve mlađe kategorije, dok je u Austriji bio član Brucka.

Promocijom prva dva pojačanja čelni ljudi kluba su pokazali da imaju visoke ambicije za drugi deo prvenstva, zaostatak za liderom je osam bodova, ali niko ne planira u Grockoj da odustane pre kraja trke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading