PROMENE U STUBLINAMA: U Novoj godini ekipu će sa klupe predvoditi dobro poznato lice!

Autor:

Sport

03.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se dosta bolji rezultati tokom prolećnog dela prvenstva.

PROMENE U STUBLINAMA: U Novoj godini ekipu će sa klupe predvoditi dobro poznato lice!

Foto: FK Posavina Stubline

Već tri godine u Stublinama se igra Opštinska liga Obrenovca, bivši osvajač Prve beogradske lige se ne snalazi najbolje ove sezone.

Republika

Zimsku pauzu sastav Posavine provodi na 12. poziciji sa deset osvojenih bodova. Učinak od dva trijumfa, četiri remija i osam poraza bio je dovoljan za plasman u donji deo lige, i svakako da će cilj na proleće biti prolazak barem do zlatne sredine.

Novu godinu uprava kluba započela je bitnim saopštenjem za sve navijače i igrače, Siniša Krstić donirao je Posavini novi komplet dresova. Tom prilikom čelni ljudi tima iz Stublina zahvalili su se donatoru, koji nije zaboravio ekipu čiji je veliki simpatizer.

Pored promocije nove opreme, u Stublinama je obelodanjena još jedna novina, i to na klupi tima, Boško Pavlović (42) novi je šef stručnog štaba Posavine. Reč je o treneru koji je u dosadašnjoj karijeri vodio Slogu iz Ratara i ekipu Skele, gde je imao i poslednji angažman. Na poziv uprave popularni Ćira se nije mnogo dvoumio, iako je imao ponuda i iz drugih sredina.

Republika

Foto: FK Posavina Stubline

Dogovorena je saradnja sa Pavlovićem

Pavlović je po mnogima osetio pravi trenutak na dođe u klub, često se može čuti izreka "Svuda pođi, kući dođi", i to se može reći i za novog šefa struke u Stublinama. Pred Boškom je veliki rad, pre svega na proleće, kada će ekipa pokušati da dođe do što boljeg plasmana, ali će se u tom periodu sigurno i pripremati igrački kadar za plasman u gornji deo tabele u sezoni 24/25.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading