OGROMNO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Igrač sa velikim iskustvom stiže da pomogne u borbi za opstanak!

Autor:

Sport

03.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirkovićevo prisustvo će dosta značiti na proleće.

OGROMNO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Igrač sa velikim iskustvom stiže da pomogne u borbi za opstanak!

Foto: Privatna arhiva Nemanje Mirkovića

Nakon 12 vezanih sezona u okviru okružne lige ekipa Gračanice ostvarila je plasman u zonski rang, i trenutno se takmiči u okviru Zone Jug.

Republika

Plasman tokom jesenjeg dela prvenstva nije najbolji, sastav Gračanice zimsku pauzu provodi na poslednjoj poziciji sa samo tri osvojena boda. Na startu sezone ostvaren je trijumf na gostovanju Jastrepcu (Blace), i to je ujedno i jedina utakmica na kojoj je bodovni saldo obogaćen.

Sastavu Gračanice "najveći problem" tokom prvog dela sezone bila je realizacija pred golom rivala, što je u jednoj meri doprinelo da se pojedine utakmice olako izgube, i da se rivalu dopusti da ostvari trijumf ubedljivom gol razlikom. Uprava kluba je to uvidela i tokom zimskog prelaznog roka je tačno odredila pozicije na kojima treba osvežiti tim.

Nemanja Mirković (30) prvo je zimsko pojačanje Gračanice, reč je o fudbaleru koji je protekle četiri i po godine bio član sastava Gracko, i gde je protekle jeseni u istoj ligi sa svojim sada već bivšim saigračima stigao do plasman na 11. poziciju. 

Republika

Foto: Privatna arhiva Nemanje Mirkovića

Mirković na slici desno

Mirković je proteklih šest meseci bio neizostavan član startne postava ekipe Gracko, pored toga on je aktivan i na parketu gde "trči" u opremi KMF-a Tango 038. Veliko iskustvo "desetke" u zonskom rangu sigurno će dosta značiti novim saigračima, situacija po pitanju plasmana nije najbolja, ali niko ne odustaje, jer je na proleće u opticaju veliki broj bodova.

Prolećni deo prvenstva Gračanica otvara pred svojim navijačima protiv Jastrepca, i to će biti prilika da se trijumfom potvrde tri boda iz prvog duela ove sezone, i da se na najbolji mogući način započne drugi deo sezone. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading