ZVANIČNO JE: Iskusni defanzivac i nekadašnji kapiten se vraća kući!

Autor:

Sport

03.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje za nastavak sezone.

ZVANIČNO JE: Iskusni defanzivac i nekadašnji kapiten se vraća kući!

Foto: FK Sloga Temerin

Sedam godina se u Temerinu igra Vojvođanska liga Jug, pre toga se ekipa redovno takmičila u okviru srpskoligaškog karavana, i možda je došlo vreme da se u i bliskoj budućnosti vrati u četvrti rang takmičenja u našoj zemlji.

Republika

Sloga zimsku pauzu provodi na deobi šeste pozicije na tabeli, uz određene promene na proleće se očekuje dosta bolji učinak. Pre početka prelaznog roka došlo je do promene na klupi, u Temerin je stigao Zoran Grujić, koji je nasledio Mirka Davidovića

Što se tiče igračkog kadra, za sada je iz kluba zvanično potvrđen jedan dolazak. Vaso Zelić (28) nakon dve godine provedene u Cementu iz Beočina vraća se u dres Sloge. Reč je o štoperu koji je protekle jeseni bio nezamenjiv član svog sada već bivšeg tima, ali nije uspeo zajedno sa svojim saigračim da ostvari bolji plasman, ekipa zimsku pauzu provodi na poslednjem mestu na tabeli.

Republika

Foto: FK Sloga Temerin

Zelić novi-stari igrač

Zelić je ponikao u Temerinu, gde je nakon prvog mandata otišao u Proleter iz Novog Sada, njegov drugi mandat započeo je 2015. godine, i isti je trajao punih sedam sezona, u tom periodu Vaso je stigao i do kapitenske trake. Sada započinje treću epizodu, odlučio je da se vrati kući i biće veliko pojačanje za Slogu. Navijačima je dobro poznat po velikoj borbi, ostavljanju srca na teren, i isto se očekuje i u narednom periodu.

Tokom prolećnog dela cilj je pre svega da se što pre i zvanično osigura opstanak u ligi, razlika između šeste i 13. pozicije je samo tri boda, što dovodi do toga da opuštanja u nastavku sezone ne sme biti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading