NOVI POVRATNIK: Utvić stiže da ojača srednju liniju tima!

Autor:

Sport

04.01.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač sa ogromnim iskustvom.

NOVI POVRATNIK: Utvić stiže da ojača srednju liniju tima!

Foto: FK Radnički Šid

Nekadašnji redovni srpskoligaš iz Šida će na proleće voditi borbu za opstanak u Vojvođanskoj ligi Jug, i s tim u vezi se vuku određeni potezi po pitanju prelaznog roka.

Republika

U dosadašnjem transfer periodu opremu Radničkog zadužila su tri igrača, Vojin Josić (23) je stigao iz Šumadinca (Bečmen), Stefan Vuković (30) vratio se u svoj matični klub iz Donjeg Srema, dok je David Rukavina (22) stigao iz Hajduka (Divoš).

U toku jučerašnjeg dana potvrđen je još jedan povratak u Šidu, posle godinu dana provedenih u opermi Graničara iz Adaševaca, u Radnički se vraća Stevo Utvić (29), gde je i bio u periodu od januara 2021. do sledeće godine istog meseca. Reč je o fudbaleru koji pokriva više pozicija na sredini terena, i koji ima ogromno iskustvo.

Utvić je u dosadašnjoj karijeri bio član Sloge iz Erdevika, Obilića (Kukujevci), Napretka iz Vašice i Spartaka iz Subotice. Van granica naše zemlje nastupao je za Vuteks Slogu i NK Negoslavci u Hrvatskoj. 

Transfer pijaca zvanično još nije otvorena, ali je uprava Radničkog već "rešila" četiri potpisa, vraćena su dva bivša fudbalera, i sa isto toliko novajlija je dogovorena saradnja. U narednom periodu se može očekivati još aktivnosti po pitanju prelaznog roka, sigurno je da će se igrački kadar ojačati kako bi se na proleće stiglo do prekopotrebnih bodova i boljeg plasmana.

Drugi deo sezone Radnički otvara na gostovanju Slogu iz Temerina, prvi susret ovih timova završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading