IGRAČKI KADAR JE "OLAKŠAN": Prostora za novajlije sada ima još više!

Autor:

Sport

04.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prometno je u Donjem Tovarniku.

IGRAČKI KADAR JE "OLAKŠAN": Prostora za novajlije sada ima još više!

Foto: www.profimedia.rs

Igra Sloboda iz Donjeg Tovarnika petu vezanu sezonu u okviru Vojvođanske lige Jug, i po svemu prikazanom tokom jesenjeg dela klub je jedan od kandidata za plasman u viši rang.

Republika

Vodiće se na proleće bitka u troje za direktan plasman i baraž mesto, prva tri tima na tabeli nalaze se u razmaku od dva boda, Sloboda je trenutno "na sredini". Ove zime uprava kluba je odlučila da izmeni u određenoj meri igrački kadar, a došlo je do promene i na klupi.

Miroslav Blanuša je novi šef stručnog štaba u Donjem Tovarniku, nakon njega stigla su i nova lica u igračkom kadru, redom su opremu Slobode zaduživali Nikola Kokir, Dejan Živković i Dragoslav Sremčević

Republika

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Prometno u Donjem Tovarniku

Nakon razgovora trenera sa upravom, četiri igrača su dobila "čiste papire" i slobodni su u izboru nove sredine. Nenad Perović (30) nakon godinu dana napušta Donji Tovarnik, Miloš Đorđević (29) je protekle jeseni branio boje Slobode, ali je sada promenio sredinu, i otišao je u Stare Banovce. Braću, Nikolu i Miloša Stepanovića od proleća gledaćemo u nekoj novoj opremi. Nikola (22) je nakon šest meseci promenio sredinu, dok je Miloš (19), mlađi brat, godinu dana bio u Slobodi.

Ovim odlascima uprava je napravila dodatni prostor za pojačanja u igračkom kadru, kojih će sigurno biti u predstojećem periodu. Visok plasman tokom jesenjeg dela uvećao je ambicije kluba, i sada iste treba ispratiti određenim aktivnostima unutar i oko kluba. Primaran posao je svakako zimski prelazni rok, koji uskoro i zvanično počinje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading