DOGOVOR JE POSTIGNUT: Igrač sa internacionalnim iskustvom stigao je u redove bivšeg prvoligaša!

Autor:

Sport

04.01.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema, Kostić na novoj adresi od proleća.

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Igrač sa internacionalnim iskustvom stigao je u redove bivšeg prvoligaša!

Foto: Privatna arhiva/Ivan Kostić

Bivši prvoligaš nakon dve godine u okružnom rangu vratio se u Zonu Zapad za aktuelnu sezonu, i odličnim jesenjim partijama stigao je do kandidata za novu promenu lige.

Republika

Sastav Temnića 1924 zimsku pauzu provodi na drugoj poziciji, učinak od 11 trijumfa, jednog remija i dva poraza bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 34, što je šest manje u odnosu na jesenjeg prvaka, Moravu iz Ćuprije.

Klub iz Varvarina za proleće ima najviše moguće ambicije, bivši član drugog ranga takmičenja u našoj zemlji za početak želi da se vrati u Srpsku ligu, a da bi to učinio tokom drugog dela sezone mu trebaju izvanredni rezultati. Prednosti Temnića je što su dva poraza i jedan remi upisani na gostovanjima, pa će pred svojim navijačima, gde ne gube ove sezone pokušati da "isprave" rezultat iz prvog dela. 

Prvo zimsko pojačanje zvanično je dogovoreno, reč je o Ivanu Kostiću (27) koji se nakon godinu dana provedenih u Slatini odlučio za promenu sredine. Reč je o igraču sa velikim iskustvom, deo karijere je proveo i van granica naše zemlje. Nastupao je za Dubnicu u Slovačkoj drugoj ligi, Berane iz Crne Gore i Belašicu iz Makedonije. U Srbiji nosio je dres Timova, Bošnjače, Dunava, Hajduk Veljka, Ozrena, Trstenika, Kablova, 019 Zaječar, Brodremonta, Rtnja i Trebiča.

Novajlija u Varvarinu je kroz karijeru menjao pozicije, u početku je bio na mestu napadača gde je nastupao sa velikim uspehom, ali je kasnije dobija nešto defanzivnije uloge. Trenutno se najbolje snalazi u defanzivnoj liniji. Kostić je protekle jeseni bio uglavnom centralni bek i zadnji vezni po potrebi.

U narednom periodu očekuje se još novih lica u igračkom kadru Temnića, ciljevi su najveći mogući, i na putu ka istim se traže pojačanja u igračkom kadru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading